Benma @PrensinibekleyenAnnee canım valla ben ayrıntılı yok perinatoloji bölümüne gittim oraya yönlendirdiler uzun baktılar ama o özelde ki çocuğum kalbine bobregine vs bakmıyorlar sadece ölçümlerine ayrtinli bakıyorlar ordaki doktor zaten bana dedi biz şuan sıkıntı görmedik ama özelde ayrıntılı ultrason öneririz diye
33begum PSerenity 35 hafta oldum ben haseki de kan ekg falan yapıldı pzt anestezi doktoru ile görüşcem 10 gün sonra da Sezeryan olacağım gün belli olacak
PSerenity 33begum yoo çok iyilerdi hatta spinal takılırken doktor sarıldı çok sakinleştirici konuşuyolardı
33begum PSerenity yaa çok güzel ya içimi rahatlatıyorsun gerçekten Allah razı olsun insan endişeleniyor zaman yaklaştıkça tabi
33begum PSerenity inşallah numaranı veririrmişim bana müsait olunca ararım seni istersen bende yazarım doğum yaklaştıkça çok korkmaya başladım eşime diyorum özele mi gitsem diye o da kararsız kalıyor beni görünce 🤦🏻♀️
33begum Smyyeoruc ben hep aynı doktora bulamıyorum ya gideceğim gün hangisi müsaitse onda muayene oluyorum