Kadersv21 Kızlar 36 haftalık hamileyim ayağım kollarım aşırı derece şişti neden bilen varmı psikolojim bozuldu ya hergün daha şişiyor balon gibi
Azra00 Kadersv21 bol su tüketin, çok ayakta kalmayın uzanarak dinlenmeye çalışın son aylarda olduğu için normal şişlik
femme Kadersv21 31 haftaligim benim daha şimdiden başladı dun acile gittim bana bi krem verdi bu gece rahatım çok sukru
Hilalttk16 Kadersv21 bende 35. Haftadaym yüzük vs artik olmuyor 🥺 onu geçtim ayaklarımı tanıyamıyorum 😬😬
Kadersv21 abilgen parmakları hareket ettiremiyorum sismisler basınca acimiyor bu aralar fazla hareket etmiyorum
Mamacita1 Kadersv21 Benimde öyle oluyor aynı haftadayız. Ayaklarını uzun süre yukarıya dikili tutarsan şişlik iniyor bende o şekilde işe yaradı.
Ebrulicee Bende 36 haftalık hamileyim bu hafta çorap içinde şişmiş ama ben tuz tüketmemeye çalışıyorum ayaklarınızı biraz yüksekte tutun öyle rahatsız edecek boyuta olmadı benim şişliğim ama pofudukluk var tabii 😀
Kadersv21 Ebrulicee tuzdan olmuyor sanırım ben hiç tuzlu biseyler yemedim nerdeyse yukarda tutmaya caliscam buz fln koymayı denedim belki iner diye 😂
Ipek0204 Bol su tüketmelisiniz maşallah diyim ben suyu çok içiyorum 1 ayım kaldı öyle ayaklarım şişmedi allahtan 🙏🏼
Kadersv21 Ipek0204 bütün gün su içicem artık 😂 doktor hep suyunun iyi olduğunu söyledi o yüzden fazla fazla içmedim
Ebrulicee Kadersv21 bilmem tuzlu yeme bol su iç derler çok kilo almadım belki ondan Şişmedi ayaklarım