Papatyagbsn -kelebek oğluma hamileyken yüzüm ışıl ışıl parlıyordu yine hamileym cinsiyeti ogrenemedk ama yuzum heryeri sivilce içinde
Sedaozz -kelebek hamileligimin ilk zamanları hem bulanti hem sivilce tam bir kabustu ama çok şükür suan geçti.
Med123- Ilkannelik41 kesinlikle katılıyorum 18. Haftamdaym benim bebeğim de kız ama hiç cillenmem falan yok
Papatyagbsn -kelebek bu hamileligimde cinsiyeti bilmiyorum ama hiç bulantım olmadı oğlumda 6 haftalıkken başladı doğuma kadar sürdü diyebilirim
Aylinslmci -kelebek benım bulantım olmadı cnım sadece su cay sıvı seylerden tıksınmem olmuştu hıc bısey ıcemıyodum oda ılk 3 aylık donemdeydı
Sibelnecdet 7 aya kadar sivilce oldu kolar dahil hiç sivilcem olmamıştı son haftadamdayim geçti sukur
Gzm2781 Olmazmi oluyor tabi hatta ve hatta sabah uyanıyorum Burun cevrem ve yanaklarım hep yağ içinde oluyor 🤭🤭
Sunactn35 -kelebek tabikide ben çenem bostan gibiydi söylemeye krokyorum ne desem tersi olyo ama bu hafta gecti 🤣🤣🤣🤣🤣 37 haftalığım
Buss1806 Erkek annesi olucam inşallah 30 haftalık hamileyim ama maşallah 1 tane bile sivilce çıkmadı yüzümde 🤲🏻🥰
alparslansmother Benimde erkek ama sivilcem çıkmadı bel ve sirt agrim olmadi odemim olmadi kilo almadim sadece bebek aldi gobegim cikti o kadar 35+5 haftalik