Dudu1988 Detaylida bacak arasini böyle gorup erkek denilip kıza dönen varmi yanlış anlaşılma olmasın kızım var gönlümdeki erkek yanilmalari okuya okuya korku kaplamış içimi degisirmi die mrk ediyrm başına gelen varmi böyle usg olup kıza dönen kordon dien
Melikenl Dudu1988 bizim ultrasonda görüntü bı şekildeydi. Doktorumuz erkek dedi. Detaylıya girdik orda da erkek çıktı.
Kuztas Banada erkek diyorlar ama ben kız hissediyorum.detaylıya gidince ögrenecem tedaylıda kesin öğreniyorsun kac haftalık seninki
Dudu1988 Melikenl verdi verdi degismesin die korkuyrm burda çok okuduk değişen kordon çıkan başıma gelmemesi için dua ediom 🤣
Mylove1998 Dudu1988 erkek bebek kıza dönme ihtimali yok bence görünüşte ultrasonda da belli değişmez o kadar büyüdükten sonra ve belli olduktan sonra
Minikkoalam11 Dudu1988 bnm ultrason resmi de böyleydi erkek denilmişti 16.haftada bugün detaylıya girdim orda da kesin erkek denildi sizin haftanız da baya var erkek denildiyse değişeceğini hiç zannetmiyorum
Birhamilemlke Dudu1988 hiç kordon givi durmuyor. Benim oğlumda da aynı böyle görünüyordu bacak arası. Erkeğin organı daha belirgin olduğu için pek yanılgı olmuyor. Kızlar da daha çok erkek olasılığı yaşanıyor yani kız deyip erkek çıkıyor. Bu bariz erkeğe benziyor 😄