Kalbiimde2can YuvarlanamayanPaanda allah muhabbetinizi mutlulugunuzu daim etsin canimm 🧿❤️ evet dayanamazsin kacinci cocuk olsada insan alir valla hepsine insan ayri özeniyor 😍🥰
YuvarlanamayanPaanda Kalbiimde2can öyleymiş gerçekten hepsinin ayrı hissi heyecanı oluyor amin bebeğim hepimizin inşallah 🥰😍😍😍
YuvarlanamayanPaanda Turna44 benımkiler küçükmüş sizinkilerfen biri 6 yaşında diğeri 20 aylık karnımdakinin ne kadar oldugunu bilmiyorum😅
Mustafayigitvebeytugannesi YuvarlanamayanPaanda şimdi söylersem doğurmaktan vazgeçersin inan bebeğin altini zor değişiyorum anla işte 🤦 anlatmasi zor yasaman lazım 😂😂
YuvarlanamayanPaanda Mustafayigitvebeytugannesi geleceği görebiliyorum eltimin oğlunu alıp severken bile kriz çıkıyor ama bebeğide çok seviyor du bakalım yaza insallah çişi bıraktırırsam daha kolay olur gibi geliyor 🤣
Mustafayigitvebeytugannesi YuvarlanamayanPaanda hadi bakalım hayırlısı Allah’ım sağlıklı bir şekilde kucağıniza almayı nasip etsin 🤲 bu arada cinsiyet tahmini yapıyorum genelde tutuyor 3 erkek çocuktan sonra artık uzman oldum heralde 🤷♀️😂😂 ultrason resmi olursa cinsiyet söylerim 😇🤣
YuvarlanamayanPaanda Mustafayigitvebeytugannesi aminn gülüm insallah 🤣😍🥰yok yok almayım bacııı ben süpriz olarak doğuracam
Mustafayigitvebeytugannesi YuvarlanamayanPaanda Allah sabır versin her posttan konuştuğum hemşerim 😅😅 😂