Bal12 kuzum sabahları mutlaka yumurta, ceviz, peynir tüketiyorum, biraz erken kalktığım için öğlen çok acıkıyorum onda da evde çorba varsa çorba içiyorum yoksa meyve tüketiyorum, ikindiye doğru da yine badem, fındık, kuruyemis tüketiyorum, akşam da genelde sebze ağırlıklı besleniyorum ama onda da mesela iki gün sebze yediysem üçüncü gün mutlaka et tüketmeye çalışıyorum yoksa baklagil tüketiyorum, dışarıdan yemek yemiyoruz yersek de genelde köfte, tavuk ızgara tüketmeye gayret ediyorum ama kendimi buna sartlamadim, hamilelikten öncesinde de böyle besleniyordum hamileligimde bunu devam ettirdim sadece. Olabildiğince stresten uzak kalmaya çalış, bu süreçte insan ister istemez yıpranıyor ama her olaydan etkilenmekte senin elinde unutma, bir de tek sorun bu olduğu için canını sıkma, bana doktorlar neler dedi, en başta fetal dna yaptirmistim onda her şey gayet güzel çıktı kalbindeki delikle beraber tek arter olması down riski, zeka geriliği gibi bir sürü şey olabilir diye çok korkuttular ama şuan her şey yolunda, bir de bende serklaj da olduğu için amniyosentezde enfeksiyon riski var o yüzden hiç amniyosentez falan yaptırmadım. Sende hiç korkma Allahın izniyle her şey yoluna girer.