momshe Kızlar 15.haftam bitiyor ve sürekli idrara çıkıyorum. Bu yüzden su içmeye korkar oldum. Geceleri de 4-5 kez uyandığım oluyor ama bunun için çok erken değil mi? Bu aylarda sürekli idrar sıkışması yaşayan var mı benim gibi …
Sevval0308 momshe hamileligimi öğrendiğim ilk günden beri yaşadığınızı yaşıyorum. Şuan 33 e gircez halen devamm
Prensesannesi96 momshe benimde hemen hemen o aylarda başladı ayyy su an geceleri bir yudum su bile içmeye korkuyorum bıktım yakında bez takcam kendime aylar gittikçe zorlaşıyor 😂
Zehra-12455 momshe belki inanmazsınız ama lavaboya gidiyorum gelip oturuyorum 1 dakika geçmeden tekrar geliyor bu sefer bağırıp çağırıyorum😂😂32+5im
Dilsay momshe Kız ben hamileligin basindan sonuna kadar klozette oturulu kaldim hahdhdhs geceleri cok uyuya kaliyodum lavaboda shdhdh
asyasemin Olmaz mı. 15 dk arayla giriyorum tuvalete hemde. Orda yaşayacam yakında. Doğurunca rahata ereriz anca
momshe asyasemin aynısııı😅 annem benim son haftalarımda öyle oluyordu diyor. Kendime bakıyorum tuvaletten çıkamıyorum geceleri zaten sürekli idrara koşmaktan uyku yok😅😅
Prensesannesi96 momshe gece ayrı gündüz ayrı ya enfeksiyon vardı 3 4 litre su iç dedi doktorum içimden ddim benim yerime lavaboya da sen mi cıkcaksın 😂😂😂😂
momshe Dilsay hahah yaa ben de diyorum benim erken başladı😅 gerçekten şöyle gözümü kapatıp sabah açtığım zamanlar neymiş yaa diyorum şimdi geceleri sürekli ayaktayım😅
Bet1 momshe her hamilelik farklı oluyor ilk hamilelikte idrar sıkışması ne bilmezdim. İkinci hamileliğim ilk günlerden beri sürekli wcdeyim. Su içmeyi ihmal etme gündüz gece 8 gibi azalt en azından hamilelikte su içmek önemli
momshe Bet1 evet ama zorluyorum su konusunda kendimi çok tüketen biri değildim şimdi de gün içerisinde aklıma geldikçe içiyorum 😕
Suprizzm34 10 haftalıgım bende bugüne kadar böyle bısey görmedım kızlar lavaboya cıkıyroım yataga yatıyorım sanki hiç gitmemiş gibiyim saydım onıkı kere gitmısım acaba idrar yolu enfeksiyonu mu oda sık idrara cıkarıyormus
bastet momshe ben de 18 haftalık oldum bu hafta başladı normalde geceleri hiç tuvalete kalkmazdım şimdi en az 2 kere gece kalkıyorum :(
Dbegum momshe ben hep idrar kesemde bu çocuk diyordum gerçekten de bir tık altta yatıyordu o zamanlar 😂 gündüzleri çay, kahve ve su iç akşamları mümkün olduğunca azalt canım. Çay, kahve idrar söktürücü olduğu için azıcıkta gelde sıkıştırıyor insanı ☺️