Hilalhamzaa Merhaba arkadaşlar azönce 6+2 bebeğimin kalp atışını duydum Rabbimin izniyle bundan sonraki süreç nasıl ilerliyor testler falan hangi haftalarda yapılıyor kalp atışını duyduktan sonra kafamdan hepsi gitti 😇
Dilekberen486 Hilalhamzaa kan değerlerinize bakildimi saglik ocağında kalp atımından sonra kan testleri istemişti doktor onları götürmüştüm ondan sonrada 2 li test için 12.haftamda kontrole çağırmıştı bi sikinti olmadığı süre ay da 1 kez demişti
AsELinAnneSi__ Hilalhamzaa herkese göre değişebilir canım herhangi bi rahatsizlihin vs durumuna göre bizde bir sıkıntı yoktu iki haftada bir gidiyorum ilk hormonlara bakıldı tiroid vs sonra 11+5 de ikili test istedi 12+4 dum iki haftaya cinsiyet söylerim sonuçlara da bakarız dedi 🌼
Ask-bebegim Hilalhamzaa bana sağlık ocağındaki hekimim Gebelik olduğunda bize haber ver demişti.yanindaki hemşirenin telefon numarasını vermişti.gebigi öğrenince telefon açıp haber verdim. Testler yapıldi hamilelikte o testlerle doktora gittim.
Dilekberen486 Hilalhamzaa benim doktorum bı kağıt verdi bunları yaptir hemde kaydın açılsin dedi o şekilde gittim