Happy-melek1997 Ben 1 2 saat önce falan test atmıştım ben belli belirsiz görüyorum demiştim pıhtılaşma için doktor takip et demişti ondan adetime 8 gün varken test yapmıştım testi atayım dedim böyle olmuş bu kadar kuruma çizgisi olur mu acaba https://imgyukle.com/i/rr4kvh
naneliseker_ Happy-melek1997 bence gebesiniz. Kan verin, pihtilasma bende de var erken mi tespit et dedi gebeliği doktorunuz ?
rojdaa_5634 Happy-melek1997 benmde adetime 9 gün vardı aynen bu şekilde iki test yapmıştım ikiside sonradan bu şekilde olmuştu hamileydim. Eğer istiyorsanız inşallah vardır
Happy-melek1997 naneliseker_ evet 2 kere kürtaj oldum o yüzden korkuyorum gebelik düşündüğün zaman takip et kendini dedi ondan yaptım testi negatif görsem bile 3 güne bir yaparım dedim adet olana kadar bugün de yapmoştım ilk defa
zynb_ozkn Happy-melek1997 gebelık olmayinca cizgi kuruyunca flaan cikmaz benim 1 yıllik testimde bile kuruma cizgisi olmadi bence gebesiniz
Happy-melek1997 zynb_ozkn benimde 4 senedir yaptığım testler yaşımı geçti koca poşet doldurur o yüzden hiç böyle bişey yaşamadım böyle kuruma çizgisi olsa millet hamileyim diye deli olur sürekli umutlanmak değil niyetim rabbim hayırlısı versin inşallah
naneliseker_ Happy-melek1997 bende erken öğrenip igneye başladım. Bence yarın sabah ilk idrarla tekrarlayın kan verin :)
Deletedmom_103 Happy-melek1997 o zaman hadi inşallah sabah tekrarlayın ilk idrarla. Normalde 5 dk sonra çıkan çizgi geçersiz sayılıyo 🌺. Hayırlısı olsun
Happy-melek1997 Deletedmom_103 Allah razı olsun hayırlısıysa olsun inşallah ne diyim verirse de vermezse de herşey rabbimden çok teşekkür ederim 😇😇🌷🌷