Dlkuzn Sezeryan doğum yaptım dün akşam bebeğim çok güzel emiyor ama sütüm az ne yaparsam sütüm çabucak çoğalır yardimmmm
Melekg Dlkuzn gelen süt ona yeter şuan midesi minicik zaten bol bol emzirin artar normal doğum yaptığım halde ilkinde 3 gün sonra tam anlamıyla gelmişti
beyzacmvrc Dlkuzn tahin helvası ye havuç ve dereotuda hem süt yapip hem sütun kalitesini artırıyormis bol su iç birde
Dlkuzn Melekg Dr mama vermezseniz sabaha yoğun bakıma alırız sarılığı sınırda dedi normalde 3040 gr doğmuştu ertesi gün 2850 ye düştü çok panikledim 😱
Kbramhmt Dlkuzn canım bebek büyüdükçe süt çoğalıyor merak etme maşallah sütun gelmiş bol su iç bol emzır bebeğinle gün geçtikçe süt çoğalıyor rabbim onu bile ayarlamış inan emme gücü zaten ilk günler çok olmuyor midesi küçük gün geçtikçe hem çene kası güçlenecek hem mide büyüyecek senin de sütün çoğalmaya başlamış olacak aslında çoğalmıyor bebeğe ayak uydurmaya başlamış olacak inşallah hiç stres yapma
sselinn Dlkuzn soğan, bulgur pilavı çok güzel süt yapıyor. Sizin gibi düşünüyordum. Ama 3 gün bebeğin midesi 5ml ile doyuyormuş. Mamaya hiç başlamayın. Bebek istedikçe emzirin
Papatyagbsn Dlkuzn canım emdikce gelecek sütun pes etme ama bebek aç kaliyirsa biraz da olsa mama ver sana tavsiyem tahin ile pekmez bolca ye goguslerin şişecek teyzemin bir hafta gelmedi sütü bebek emdikçe fazla oldu moralini bozma
Birhamilemlke Dlkuzn bakın bebekte emme varsa asla pes etmeyin 2 saatte değil yarım saatte bir emzirin ki süt çoğalsın. Tabiki bu süreçte mama da verebilirsiniz doktorunuzu tabiki dinleyin ama sütün arttigini göreceksiniz birde bebisin çekisinden eminsiniz degilmi kontrol ettiler mi parmaklarini sokup. Emme refleksini kontrol ediyorlar bu şekilde size de yaptılar mı
poyrazin_annesi28 Dlkuzn Ben de 3 gün olucak yarın sütüm cok az mama vermiyorum ama yeterli dediler. Yeteri kadar kaka çiş yapıyor zaten midesi minnacık kendinizi stres yapmayın süt yavaş yavaş inicek emzirdikce
Deletedmom_51 Dlkuzn bol soğan dereotlu börülce salatası yediğiö gibi göğüslerim taş olmuştu o hemen indiriyor, çocuk doymazsa sütün gelene kadar sarılık olabilir kesinlikle gelmezse sütün mama ver, sonra zaten sütün geldikçe emzirirsin
Birhamilemlke Dlkuzn bol bol emzir. Ne kadar talep o kadar süt ve bu arada bol sıvı. Eğer buna rağmen gelmesse irmik helvası , helva bunlar bol süt yapıyor.
Dlkuzn Birhamilemlke evet var dünden bu yana iki sefer kaka yapti iki sefer cis yaptı hiç mama vermedik sadece emdi yoksa bütün gece hiç durmadan ağlardı uyumazdı sabah muayene ederken mama takviyesi yapalım dedi bi sefer mama verince beneğim 4 saat emmedi o yüzden üzüldüm biraz sonra inat ettim ama başardım akşam tekrar muayene edince kilo farkını söyledi ve mama vermezsen sabaha uygun bakıma alırız dedi mama verme taraftarı değilim dedim diye abartmış olabileceğini de düşünmedim degil
PrensesAnnesi- Boool bol su bol bol hurma, tahinli helva, kuru incir bol bol uyku dinlenme duşta göğsünüzü sabunla ovalayın sıcak suyla insin sütünüz sürekli çektirin pompayla sütünüzü hemen gelir Allahın izniyle bol bol emzirin