ayse_65 Bebegım yarın tam 29 haftalık oluyır yani kaç aylık olıyor şimd tam olarak ve me kadar zamanım kalmış acaba
Yakutbebek ayse_65 bende 29+1 im 30. Hafta gittikten sonra 7 aylık diyorsun şu an 6 ay 20 küsür günlük
Aleynagunal ayse_65 30 haftalık diye sayarsak onu bebekler genelde 40 haftadir doğum zamanı 10 hafta kalır 2 ay 2 hafta kalıyor geriye
ayse_65 Yakutbebek byle olmuyor galiba cnku geriye tam 10 hafta kalıyor 10 haftada 2 ay 15 gün kadar ediyor o zaman su an tam 7 ay oluyır 30. Hafta da 7. Ay bitiyor 30+1 de sekizinci ayın ilk gününe giriyor galiba
ayse_65 Bet1 o zaman 7,25 oluyır yani 7 ay 25 günlük mü oluyor bir hafta sonra yani 5 gün sonra 8 mi olacak
Catsofmom Bet1 ben doktoruma bu tabloyu göstermiştim. Tam tablo bu demişti. Hamilelik hafta hesabı 4 haftadan 40 hafta olarak hesaplanır dedi. Bunu takip ediyorum ben de 🥰
Bet1 ayse_65 birde bu var ama bana bu yanlış geliyor her zaman bulunduğu haftayı 4 e bölmek doğru oluyor tam 9 ay 10 gün işte
Kalbiimde2can Bet1 bende ilk tabloya göre bakiyorum ikincisi orantili degil gibi bide cok karisik ya o ne öyle 😂
Bet1 Kalbiimde2can yok ya o tutmuyor çoğu kişi ona bakıyor gibi ama hastanede de doktorlar hemsireler ilkine göre soyluyor kaç aylık olduğunu
Catsofmom ayse_65 27.haftada 7.aylık oldunuz. 3.trimester dönemdesin. Hamilelik 1 ayda 4 hafta var diye hesaplanmaz. 40 hafta olarak geçer