bilinbakalim Hanımlar 21 Mayıs’a ikizler diyorlar ama boğa diyen de var. 21 Mayıs’ta doğanlar varsa hangisinin özelliğini taşıyorsunuz? Bir de tercih hakkınız olsa ikizler mi boğa mı derdiniz?
Azra00 bilinbakalim eşim İkizler burcu, hamileyim oğlum olacak ikizler burcu olmasın diye çok dua ettim çok şükür aslan burcu olacak, ikizler kadar kararsız bes dakikası Bi dakikasına uymayan burç görmedim kesinlikle boğa diyorum 😇
babysevgi bilinbakalim ikizler dışarı dönük sosyal ve zeki olur . Ayrıca hangi bebek çift karakterli değilki😂😂 hiçbirinin bir dakkası dakkasına tutmuyor ben öyle diyorum ztn tüm bebekler bi ikizler burcu😂 bence cok önmli değil . İkizler olup kötü olan bir insan tanımadım nitekim boğada da öyle . İkiside zeki ve güZel burç
PSerenity bilinbakalim ben de önyargılıydım ikizlere ama duyduğuma göre çok neşeli pozitif insanlarmış bence çok güzel özellikleri var ikizlerin
Daisy0000 Azra00 İkizler burcu hakkında hep büyük konuştum, doğum Haziran ortası gibi olacak nasipse.. Büyük konuştuğum başıma gelecek gibi😂
Azra00 Daisy0000 yaa kız mı erkek mi canım 😇 seni üzmek istemem ama Allah sabır versin çok harketli aktif yerinde durmayan Bi bebek seni bekliyor 😇😇
Beigebaby Daisy0000 Yaa bende aynı durumdayım😭 babam ikizler burcu hiç anlaşamayız hep derdim ikizler olmasın diye ama ikizler olacak büyük konuşmucam bi daha
Gulnur-1323 babysevgi benim oğlumda İkizler burcu cok akıllı çabuk kavrayan her şeyi.maşAllah diyelim bütün bebeklere ama.ikizler bir başka zeki