iklimbik merhaba sevgili annelerim..hamileliğimin 9.haftasındayım şiddetli mide bulantı ve kusmalarım var..doktorum serum ve içine enjekte edilecek zofer verdi..aranızda kullanan var mı bebek için sakıncalı olduğu yazıyor
arirangg iklimbik Doktorum 7. Haftada verdi. İki buçuk ay kullandım. Bulantılarım azalınca bıraktım. Uygun dozda kullanırsanız hiçbir zararı yok. Doktorum da kullan hiç bırakma hiçbir zarar vermez, dedi
Hizligonzales iklimbik sakincali olsa doktor vermez zaten bende kullandim ogluma hamileyken 7.haftada basladim 12ye kadar kullanmistim
Gizzgzz iklimbik valla canım ben tepe tepe kullandım çok şükür Bi şey olmadı doktor zaten zarar verecek bişeyi önermez
iklimbik arirangg benim ki ampul şeklinde seruma eklenecek fark eder mi acaba ..teşekkür ederim cevabınız için
arirangg iklimbik Fark etmez zaten sizinkini hastanede ayarlıyorlar dozunu. İçinizi rahat tutun hiçbir şey olmaz😊
Yasemindursun Ben ilk hamileligimde kullanmistim neredeyse 6 ay bi zararini gormedim canim fiyati ne kadar oldu baya bi artmistir
iklimbik Yasemindursun tek ampulun fiyatı 50 tl şu an..prospektüsünde bebeklerde dudak yarıkları oluşum riskini artırır yazıyor o yüzden çok korktum
Gizzgzz iklimbik rica ederim kullandığın folik asit zaten bebeğin yarık damak yarık dudak olmasını önlüyor doktorum kullanmasan daha zararlı kullan beslen yemeğini ye demişti