Endiseliannecik Kizlar 34+6 yim sabahtan beri adet sancisi cekiyorum ayaklarima belime vuruyor ve ayaga kalkamiyorum kalkinca vajina bolgesinde tutulma oluyor cok agri oluyor bu dogum sancisi falan mi nedir sizce
Mrvctn Endiseliannecik benim de aynı şekildeydi bebek doğum pozisyonu aldığı için de olabilir reflüden de demişti doktorum çünkü nst de sancı çıkmamıştı 10 gün sonra tekrarladı ama 36. Haftamdayım şuan şükür bir şey yok
Tugce0142 Endiseliannecik benimde aynıydı kum döktüğümü öğrendim sizde bi doktora görünün ihmal etmeyin
Anonimane_150 Sabahtan beriyse keşke doktorujuzla konuşsaydınız. Nst ye alırdılar. İkinci gebeliğim ilkinde suni sancı aldığım için ayırt bende edemiyorum ama.. Aksam olmadan gitseydiniz keşke bi nst ye girerdiniz
Endiseliannecik Anonimane_150 doktorum kongrede telefonunun kapatmis ulasamiyorum esimde yoktu evde yeni geldi🤦
Mrvctn Endiseliannecik valla bana öyle dedi gaviscon kullandım bide bi hap vermişti reflü için aynı adet sancısı gibi hatta göbeğimin tamamında etkili bi sancıydı
Mrvctn Kanaman veya suyun yoksa panik yapma , içim rahat değil dersen de bi acile git nst bağlayıp doğum sancısı mı diye bakarlar zaten