Eftelyaatasoy Kızlar bu iki markadan birini kullanan var mı bebeğiniz sevdi mi? Bazı bebekler hic kullanmıyormus bazıları cok kullanıyormus alıp almamakta kararsız kaldım Ve iki marka arasında kalite farkı var mı
Serena Eftelyaatasoy bende gecenlerde indirim donemınde denk geldım babyjem aldım Henuz dogum yapmadıgımdan dolayı kullanmadım ama cok kalıtelı cok guzel yatası gormedım bişi dıyemem ama bence babyjem yeterli keske surası boyle olsaydo dedıgım bişiyi yok Artık bebegın kullanıp kullanmaması cok kişisel bi durum aldıgımız her urun için gecerlı bence kolik olmayan her bebek cok sevecektır. Kolik planlar hiç bir seyı sevmıyorlar zaten 🙃
meldakbskl Juno aldım hamileliğimin başında şuan 35 haftalığım doğunca kullanıcam allah izin verirse övüldüğü gibi kullanışlı olur inşallah kafa yastığı da almadım 4-5 ay juno da yatar diye anne rahmine göre dediler rahat yatarmış inşallah öyle olur 🤭😍
Eftelyaatasoy minigin_annesi11 bebek icin reflü yatağı ilk aylarda kullanılıyor internetten bakabilirsiniz
Ebrulianne06 Ben de cok kararsiz kaldm aylarca arastrdim almisken juno almalm dedik hem fonksiyonel hem kullanisli. İnsallah bebegimiz sever 🤗