Mustafayigitvebeytugannesi Erden37 yani onuda mi yiyoruz koçan ilk defa duydum biz direk mısırın şurası yenmez diyoruz çocuklara onlarda mısırı yiyolar kabuk diye orayı atıyolar 😅😅😅😅
Erden37 Mustafayigitvebeytugannesi 😀😀😀 Aynen o yenmeyen yeri çöpü yani koçanı amacım bardak mısır olarak değil de o çöplü haliyle ısırıp yemekti yani canımın çektiği o haliydi ısırıp yemek 😅🤭🤭
Bal_1604 Erden37 Genel olarak hep 😂😂 markete gidiyorum reyonun önünde herşeyi inceliyorum kocam çıldırıyor ama canım hiç birini istemiyor birturlu ne istediğimi bulamiyorum
Ecilata NewMom__ marketten tane mısır alın kutuda aygazda terayağ eritip içine dökün öyle ısınana kadar mısırlar karıştırın ne seviyordanız içine ekleyin aynısı oluyo zaten
Kukulikukuli12 NewMom__ ayyyy onların kokusu benım nasıl midemi bulandırıyor. Hamilelikten değil normal zmaan bile 🤢🥴😣 bizim meydanda satılıyor 2 yerde İstanbul Esenler Dörtyolda. 😄
Sunactn35 Erden37 benim canım gördüğüm herşeyi çekiyo arkadaşlar bazen görmediğim seyleride çekiyo ne çektiği hakkında fikrimde olmyoo hele gecee 🤣🤣🤣
Erden37 Sunactn35 😀😀😀 Benimde öyle oluyo bazen ama gerçekten canım mı çekiyo yoksa psikolojik olarak aklıma mı geliyo anlamadım bende 🤭🤭
Mustafayigitvebeytugannesi Erden37 anladım canım 😂😂 ve koçanı ilk defa senden duydum hatta telefon bile koçan yazmakta bile zorlanıyor 😂😂😂
Sunactn35 Erden37 valla saldım ben sürekli agzımda bişeyle geziyorum vallaa 🤣🤣 az önce corba ekmek yedim tarhana bide 5 dakika öncesindede şeftali yemiştim 🤣🤣🤣 alakasız seyelr