Esracaaa Kızlar 10 haftalık gebeyim sürekli baş ağrısı gözlerime damaklarıma vuruyor ağrı ve aşırı derecede burun tıkanıklığı yaşıyorum bu durumu yaşayan oldu mu çözüm bulan
Catsofmom Esracaaa Bende aynı durumdan müzdaripim 😔24.haftadayım asla nefes alamıyorum. Burunlarım hep tıkalı açılmıyor. Doktor serum fizyolojik verdi ama işe yaramıyor. Balkona sandalye koydum nefes almaya çalışıyorum 😔
YigitPoyrazMomm Esracaaa benim migrenim var en son gözlerime vurmuştu acile gidip parol serum taktılar acile git canım Bende 10 haftalık hamileyim öyle durumlarda 3 gün bekliyorum geçmesini ama gecmediginde hastaneye gitmek zorunda kalıyorum ve atak geçiriyorum zor çok zor o yüzden ihmal etme canım git serum taksinlar rahatlarsın biraz daha
karperisi Esracaaa 27+2 yiz. Burun tıkanıklığı İçin maalesef naparsam yapayım yine tıkanıyor. Alerjim de var o da tetikliyor tabi yaşam kalitem 0.. baş ağrısı 17. Hafta gibi geçti bende Parol içtim
Esracaaa Catsofmom otrivine verdi doktorum bana çok iyi geldi ama 3 gün kullanmamı söyledi şu an boğulacak gibi oluyorum asla nefes alamıyorum
Yaseminanne Ben de öyleydim. Sürekli başım agrirdi bazen şiddetli bazen az şiddetli, ama sürekli :) Baş ağrım 20. Haftalarda geçti ama burun tıkanıklığım geçmiyor
Esracaaa Yaseminanne çok geçmiş olsun başıma patates sardım yatıyorum çatlicak gibi ağrıyor burnum da grip sonrası oldu umarım geçer
Catsofmom Esracaaa buhar makinesi aldım o bile açmıyor burnu. Benımkı biraz hafifledi 20lere geçince. Tıkanıklık devam ediyor. İnsallah seninde bir anda kesilir de rahatlarsın 😔
Yaseminanne Esracaaa Parol kullanabilirsin demisti bana doktorum. Hamilelikte kullaniliyor sanirim ama prospektüsüne bakmak lazım yine de. Ağrına iyi gelebilir biraz rahatlatabilir geçmiş olsun ♥️
Esracaaa YigitPoyrazMomm nörolojiye gitmeyi düşünüyordum bir gereği varmı artık gitmemin tek tedavisi parol sanırım
Sibelmsrf Haftadayım grip burun tıkanıklığı gece başlayan öksürükk tavsiyelerinizi alabilirim Burun spreyi için tereddütteyim evde iliadin var kullanmalı mıyım bilmiyorum ama burun tıkalıklığı başıma vuruyor bilgi verirseniz sevinirim
YigitPoyrazMomm Esracaaa gitmelisin canım bana doktorum avmigren yazdı hamileyim kullanamıyorum sadece acile gidip parol takıyorlar çok iyi geliyor ve haptan daha etkili