rmeysaa12 Kızlar kaynımın yemin töreni var. Ailecek gidecekler eşimde içine dahil. Benimde gitmemi çok istiyorlar. Kendi şahsi arabamız ile. Arada 8 saat yol var. Şu an 29+3 üm ama o zaman kısmet olursa 30+4 olacağım. Yani ilk oğlumda hiç yolculuk yapmadım bunda da korkuyorum. Eğer eşim giderse ailesini bırakıp geri gelecek ama benimle giderse gezeceğiz. Doktoruma da danışacagım ama aranızda yolculuk yapan var mı merak ettim🥰
minikoannesi123 rmeysaa12 doktorunuz büyük ihtimalle sık aralıklarla yürüyüş molası vermenizi isteyecektir, bu şekilde kabul edebilir diye düşünüyorum ama ben olsam gitmezdim. Düğün değil, Allah korusun ölüm değil. Durumunuz da ortada bence yorgunluğunuza yazık diye düşünüyorum
cokkasmabeabi rmeysaa12 gebeliğin başında 6 saat gidiş dönüş yol gittim geldim otobüsle. Kızımda doğuma 3 hafta kala Ankara Antalya arası geziyordum. Gebelikte bir sorunum yoktu, yolculukta da olmadı. 25 26 haftalarda bizim de düğün var Ankara’dan Erzurum’a gidilecek gitmeyi düşünüyorum açıkçası.
femme rmeysaa12 ben kendi aracimizla 3 saatlik yol gittim bide arkada tek oturdum uzattım ayaklarımı falan ama 2 gün o yol yorgunluğunu atamadım sallan sallan tangur Turgur yollar . Sisiyordum daha da sistim yani benim tercihim değil uzun yol
Beigebaby rmeysaa12 Ben daha 30 haftalık falandım 3-4 saatlik bir yolculuk yapmıştık pert olmuştum . Arabadan indiğimde ayaklarımın altı alev atıyordu zor yürümüştüm
Nuraykarabulut 20+4 de otobusle yolculuk yaptım işim şehir dışında olduğu için ben bir sıkıntı yaşamadım doktorunuz herhangi bir risk görmüyorsa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama dikkatli olmakta fayda var
HeycanliMommy 27 haftalık gebeyim ucak yolculuğu yaptım 2 saat yordu acıkcası. Şu şekilde olabilir bence arka koltuk boş olacak uzana dinlene gideceksiniz. Öbür türlü oturarak cok yorucu olur
Tugraseda rmeysaa12 kendi aracınızla gittğinizde ihtiyac molası vermek, inip şöyle bi belinizi dizinizi açmak kolay olur. Bide arabanız sıkışık olcak mı iki büklüm giderseniz 8 saat yolculuk ağır gelebilir. Çünkü şuan ben 1 saat araba kullansam dizim ağrıyo😒
busragil rmeysaa12 şuan 35+5 im, bayramda 1.5 saatlik yola kayinvalidemlere Balikesir e gittik, ayaklarım balon gibi olmustu ama sen bilirsin😁 8 saat cok fazla geldi, gidersen de ayaklarini muhakkak havaya kaldir yani bağdaş kur bi şey yap
rmeysaa12 Gitmemek en iyisi bence de kızlar 😃 eşim gelmeni istiyorum diyince az bişey de olsa gitmek istedim ama göze alamam yaa 😑