Fik Cananberat777 bende 62 ile başladım işte bir 75 i görürüm sanki 🤭 ama inan zerre umrumda değil sağlıkla alayım kızımı kucağıma sonra elbet verilir kilolar 😊
guzelanne01_ Fik 34 haftalığım bende aynıyım kızımmda dikkat ettim ama sakınan göze çöp batar misali oldu🦦
Zehra-12455 Fik ben beslenmeme çok dikat ediyorum hamileliğin başından beri kola cips baharat aburcubır sucuk salam tüketmedim ☺️
Fik Zehra-12455 maşallah kuzum sadece 3 ay dikkat edebildim de sonrası lastiği patlamış tır gibi yuvarlandı 😂
Gunes17 Fik iki gebeligimde de saldım çayıra mevlam kayıra çok şükür sorun sıkıntı yaşamadım bence ne kadar sakinirsan o kadar sıkıntı
Ebru_20 Fik doktor bana sabah en geç 8 le 9 arasında kahvaltı yap dedi öğlen proteyin ağırlıklı beslen akşam sebze yemeği ye dedi sabhala öğlen arası çerez ceviz badem fındık falan öğlenle akşam arası da meyve ye dedi ama ben 11 12 1 de kahvaltı yapıyorum akşam yemek yiyorum sadece sakatat yemiyorum acı ve turşuyu dikkat ediyorum şekerli şeyleri tatlıları da canım istemiyor
Ranakzrn Fik bende aynı şekilde söylemeyi unuttum nane çayı ve hibisküs çayı asla içmiyorum bebeği düşürme riski varmış bunlardada çok nadir papatya içiyorum
Yaseminanne Fik aynen canım her şeyi düşünecek olsan kafayı yersin 😄 hem dünya o kadar steril ve organik bir yer değil çocuğu ona da hazırlamak lazım 😬🤭
Fik cokkasmabeabi ah bende öyleyim de eşim sağolsun herzaman köstek olmaya çalışıyor 🥲 ondan gizli yiyorum
adatuna Fik benden beslenmeye başladığımdan beri dikkat ediyorum etmesem vicdanım rahat olmaz minicik o 🥲
aysegul_46 Fik aynen aynen bende öyleyim dedim kesin bu çocuk açlıktan ölecek içimde doktor 1 hafta ilerde diyince maşallah dedim 😂😂
Hilal_blc @Fik sadece ilk ayimda düzenli süt olsn yumurta olsn vs sonra baktim yok olmuyor ac kaliyom saldm mide bulantım olmadik sürece istedigimi yiyip iciyorum bebişimde artk ben ne yersem yiyecek mecbur annesi dayanamiyor 🤣🤣🤣
minikmucizeemaak Fik Yok kız bu sabah çikolatalı ekmek yedim mesela 😂 hazırlayamam ki hazırlasam da yiyemem o kadar
Fik minikmucizeemaak bazen iştah olmuyor hiç ya ilk zamanlar hiç yiyemedim mide yanmasından nesquik yiyordum kahvaltıda sadece 😅
busragil Fik aklıma geleni yiyorum, aklım yiyemediklerimde ahsbsbsbsh, 35+5 teyiz şükür ben de bebiş de iyiyiz o yüzden son 3-4 haftamda aklımda olan diğer şeyleri de yiyeceğim😁 Hatta şuan eşime yanaşmaya başladım gece mekdanısı için😬
Fik busragil hahahaha aklım hala yiyemediklerimde 🤣 güzeldi bu eşin karşı çıkıyor mu hiç benimki Nuh diyor peygamber demiyor neymiş yüzüm sırtım sivilce iltihap çikolata abur cubur yağlı yemek yok 😅 dinleyen var mı yok tabi gidince yiyorum istediklerimi 🤭