pamukprensesss Tutarrnurdan sleepy kullandım ama kalıpları çok küçüktü şuan baby turco kullanıyoruz sızdırma falan yok gece boyu Aynı bezle kalsa bile. Pişik de olmadı çok şükür indirimde takip edip alıyorum
Yasemindursun Tutarrnurdan biraz artti fiyati sleepy nin baby turcoda cok guzel ben kullaniyorum 1.5 senedir
cansuakbltylmz Tutarrnurdan baby turco kullaniyordum daha sonra bebem naturale gectim biraz daha buyuk turcoya göre. Ikisindede sızdırma yaşamadım. Şimdi 2. Bebegime molfix aldim migros sanal markette baya uyguna geldi ama büyüdükce bebem naturale geçerim diye dusunuyorum.
Elfve Sleepy veya minies kullanıyorum çok iyi. Goon çok kötü yapmıştı. Kızımda başta Prima kullanmıştım çok gereksiz para
Tutarrnurdan Elfve bende kızımda Prima kullanmıştım ama malum 10 sene öncenın fiyatıyla Suan aynı değil bırde dedıgınız gbı gereksız para sleppy bio natural ıcın ne düşünüyorsunuz
Elfve Tutarrnurdan normal sleepy kullanıyorum ama kampanya olursa onu da alıyorum. Çiş topaklanma olmuyor çok iyi bir bez
Tutarrnurdan Herkese çok teşekkür ederim genel manada düşündüğüm bezlerdi ama tabi kullanılmış olup geri dönüş alınması daha ıyı oldu hepımıze kolaylıklar diliyorum