Sibelunalhasan Bende bende… Haziran 14 uygulamaya göre ama oğlusun cani ne zaman isterse. Şuan normal doğum gibi gözüküyor çatı muayenesini pazartesi günü oldum. Yumuşama yok henüz dedi Dr. 36+3 uz bu arada
Arwen23 Sibelunalhasan çatı muayenesi sonrası durumlar nasıll ? Bende 36 haftalığım haftaya çatı muayenem var da yazılan cizilenler biraz korkutuyor
Ayseirem Sibelunalhasan sizle günümüz aynı ne zaman doğum yaparsanız yazar mısınız buraya merak ettim bende😁
Sanie 1244 benimde 15 haziran fakat doktorum haziranin başında olabilir dedi Allahın izniyle kavuşalım bebişlerimize inshallah 🤲🤰🌸💕
Sibelunalhasan Arwen23 Abartıldığı kadar ağrılı bir işlem değil. Tamam acıyor ama hafifte sızlama oluyor öyle uzun sürmüyor. Biraz kurcalıyor açıkçası içeriyi. Pembe leke geldi azıcık ama normal bir durummus bu
Fulyatrn Birşeyi çok merak ediyorum çatı muayenesi nasıl oluyor ilk doğumum olcak ve bende sizlerle aynıyım haziran başı 🤭
Ebrulicee Bende 36+3 haftalık oldum. Alt tarafta baskı var ne zaman alttan muayene ediliyor bilmiyorum. Normal doğum denildi beklemedeyim bende
Ayseaysu Bende 37+1im ama bebeğim hala dönmedi bana da dua edermisiniz dönsün de normal doğum yapabileyim 🥲 çok mide yanmam oluyo bu saatlerde hep uyanıyorum