Yigit_Yagiz_Moms Arkadaşlar merhaba. Yedi haftalık hamileyim. Geçen hafta şiddetli soğuk algınlığı yaşadım. Doktor İnfex 200 mg antibiyotik verdi mecburen kullandım ama kafamda hala soru işaretleri var. Acaba bu antibiyotiği hamileyken kullananlar oldu mu aranızda?
Servikal Yigit_Yagiz_Moms canım bende 7 haftalık idrar yolu enfeksiyonunda kullandım şuan 20.haftamdayım 3 kutu bitirdim bence
Gunes17 Yigit_Yagiz_Moms bu ilaç doktor veya eczaneye sormak lazım kimsenin önerisi ile ilaç kullanılmaz
Lur-2006 Yigit_Yagiz_Moms ben de idrar yolu enfeksiyonundan dolayı 3 kere kullandım infex. Beni mantar yaptı her kullandığımda. Sorun olmaz kardeşim eczacı güvenilir ilaç dedi ayrıca da zaten doktor zararlı bir ilaç olsa yazmaz. Geçmiş olsun kullanın iyileşin 🌸🌸
Yigit_Yagiz_Moms Servikal sahi mi? Bende 6 tane içtim diye vicdan azabı duyuyordum. Gerçekten çok ağır bir boğaz enfeksiyonum vardı antibiyotiksiz geçmesi mümkün değildi. Siz de infex mi kullandınız?
Servikal Gunes17 canım kadın doğum takipli kullandığım ilaç kafamdan nasıl antibiyotik kullanayım bebeğimi yerde mi buldum
Yigit_Yagiz_Moms Gunes17 öneriyle kullanmadımki doktor verdi zaten. Öneriyle kullandığımı nerden çıkardınız? Kullanan oldu mu diye sordum sadece
Gunes17 Servikal sana laf etmedim ki ben etiketimi düzgün okursan sevinirim senin yorumunu dahi görmedim niye laf edeyim
Servikal Gunes17 bayan zaten demişti doktor takipli kullandım kendisi de biliçli kullanmıs benim yorumun altındada okuyunca etiketine bakmadım.
Yigit_Yagiz_Moms Lur-2006 çok tşk ederim. İlk haftalar olduğu için tedirgin oldum. Sağolun tecrübenizi paylaştığınız için 🌹