funnymummy Pinklove ben mesela yorulduğum günlerde felan bel ağrım oluyor diğer bölgelerimde ağrım olmadı şükür
Bir_tirtilannesi Pinklove aşko hepsini anladım da son seçenek ne oluyor sjsjsjsjs 😅😅 34+2 deyim vajina ağrısı yani çatı ağrısı diye geçiyor sanırım o bende de var fazlasıyla bel ağrısıda eşlik ediyor tabi bebiş büyüdüğü için baskı yapıyor artık çok şiddetli olmadığı sürece normal Kaç haftaliksin çiçeğim
Pinklove Bir_tirtilannesi Ne bileyim ya Kızılcık şerbetini izliyorum şu an Fatih’e aşırı bir ayar oldum televizyondan dalıp adamı boğasım var skdksjskss 24+2 haftalığım canım şiddetli değil ara sıra oluyor((
Bir_tirtilannesi Pinklove bende dün izledim ve cinnet geçirdim resmen yüzsüz adamm yaaa😵💫😵💫 arada sırada oluyorsa sorun olmaz bebeğim. Ama şiddetli olduğunu hissedersen acile git her zamankinden farkı ve şiddetli bir ağrı olursa ne olur ne olmaz diye doktora görün 💕
Yenibirannee Pinklove 2. Gebeligim evet normal 😊 ilkinde de oluyordu bel kasık ağrılarım cok sukur hersey sağlıkla ilerleri. Dayanilmayacak gibi yada dinlenince uzaninca gecmiyorsa bence tehlikeli olabilir
AsyaCngz55 Pinklove bel ağrısı bacak krampları karın ağrısı sürekli hale gelmedikçe normal olduğunu biliyorum ama seçeneğim son şık 😂
ikiprensannesi__ Pinklove yoruldugumda bel ağrım oluyor ama diğerleri olmadı bı kontrolünde doktora sormanda fayda var canım ama egerki haftan ileriyse olabilir diye biliyorum
ikiprensannesi__ Pinklove daha erkenmis bende 24 um bel ağrısı oluyor evet doktora danışman lazım bence geçmiş olsun