Sedavedoga 34+3 olduk azimli bir şekilde çalışmaya devam ediyorum 36 da raporu mu bozucam inşallah tam ay sonuna denk geliyor ayı kapatıp eve geçicem. Sizde durumlar nedir nasıl işiniz rahat mı zor mu oluyor
HButun Sedavedoga bugün 32 oldum pazartesi çalışabilir raporu alıcam hedefim 36 ya kadar çalışmak umarım başarırım
Rubyyigit Sedavedoga ben de çalışabilir raporu aldım ve inşallah 36. Haftaya kadar çalışmayı planlıyorum ama bu çalıştığımız haftalar ücretli bir şekilde doğum sonrasına ekleniyor muydu kızlar ya?🌸
Sedavedoga HButun inşallah canım izin yaklaştıkça insan bi sıkılıyor ama geliyor bir şekilde sonu bende öyle 36 da ayrılcam 10 gün kaldı
Henkel89___ Bende 36+3 halen calisiyorum.31 i son 38.haftaya geliyo inş dayanirim.buarada analik parasi nsil yatiyo bilen varmi tek seferdemi 2 seferdemi
Sedavedoga Henkel89___ bende çok bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla doğuma kadar olan rapor süresi yatıyor sonrasında doğumdan izin bitene kadar olan da ayrı yatıyor diye duymuştum
Sedavedoga Rubyyigit evet canım kaç hafta çalıştıysan sonrasında ekleniyor diye biliyorum bende o yüzden uzattım sonrasına kalsın iznim diye
Coynes Bende 32. Haftaya kadar calismayi dusunuyorum suan 24 haftaligiz fakat avmde ayakta çalışıyorum cok yoruluyorum ciksam diyorum bazen ne yapsam bilmiyorum 😢saatlerce ayakta olmak yoruyor.
Sedavedoga Coynes doğrudur canım gerçekten syakta çalışmak zor heleki 30 dan itibaren daha da zorlanıyor insan ara ara doktoruna rapor yazdır istersen belli bir süre rapor yazıyorlarmış sanırım