MirsT bebitomom sende ağız tadıyla kullan canım dış kuvvetleri de ( kaynana ) takma ya he haklısın de kötü olma ama bildiğini yap evlilik bir politika ben buna inanıyorum artık dobra olmayı herşey doğru olsun herkese yaranayım dersen imkansız yani
Smlaa bebitomom ben de beğendim kayinbabam aldı bizimkini de hiç karismadilar saolsunlar ne istiyorsan o kalitelisini al dedi hata
bebitomom semayildiz he canım he 😂😂 üst komşum sağolsun yün yastık ve yorgan yapmak istedi şiltesini kaynanam benim terzi tanıdığım var alırım dedi aldı getirdi eşimden 260 tl parasını aldı 😅
Kelle0129oekd bebitomom bizimki de öyle 🤭😂😂birde benimki 2. Cocuk diye beşiği eltimden almam içim fikir bile verdi
Gulsum_coskun bebitomom 2.cocugumu buyutucem bu arabada Allah kısmet ederse hala taş gibi ilk oğlum 2 yaşında hala ara sıra bindiriyorum canım gayet güzel araba sadece tek başına bir yere giderken merdivenden falan indir kaldır zor o kadar
Zeyneb_mihrap76 bebitomom kuzum şuan 4,5 yaşında ben 2.5 yaşına kadar rahat kullandım sonrada kabin boy aldım kraftın 3.5 yaşına kadar kullandım sonrada kullanmadık zaten kullanırsınız merak etmeyin
Pembesarelle2 bebitomom Gayette güzel kullanışlı bende travel sistem aldım aman boşver konuşsun dursun kayınvaliden
Fuhrer bebitomom bende bundan almayı düşünüyorum kaynanana deseydin keşke daha iyisini gidip önceden sen alsaydın diye. Gerçekten çok kullanışlı bu arabalar kaynanalarin her dediğine aldırış etmemek lazım konuşur konuşur susarlar 😅
Hazalaskin bebitomom aynısından var bizde bayıla bayıla kullanıyorum. Cokda havalı duruyor 😂 kızım 11,5 aylık neredeyse her gün kullanıyorum. Sadece arabaniz küçükse yerleştirmek için tekerlerini falan çıkarmak gerekiyor başka sıkıntı yaşamadım
Durubebegim bebitomom canım bizimde araba bu evet kullanışlı ama araba yolculuklarında malesef biraz sıkıntılı
[silindi] bebitomom Daha kullanışlısını daha iyisini bunu diyen kişi alsaydı o zaman (yani kayınvalideniz) Ablanız düşünüp hediye olarak almış. Önemli olanda bu düşünce zaten. Kesesine bereket.