Eliifim3454 Kızlar 5+1 günlük hamileyim 4. Haftadan mide bulantısı halsizlik başladı normal mi sizcede erken değil mi 😞
EbrKzlky Eliifim3454 malesef benim de ikinci hamileliğimde öğrendiğim gibi başladı 19.haftadayım kusma bitti sayılır ama bulantı ara ara oluyor hala 🥴 İnşallah sen 12.haftada bitenlerdensindir
AsELinAnneSi__ Eliifim3454 benimde ilk belirtim geçmeyen bulantı kusmaydi 3 haftalıkken öğrendim hala devam ediyor 12+4 deyiz herkese göre farklılık gostere biliyor tabiki 🌼
Eliifim3454 EbrKzlky benimde ikinci hamileliğim ilkinde 7 haftalıkken başlamıştı bulantılarım 9 ay sürmüştü inşallah Buda öyle olmaz
EbrKzlky Eliifim3454 ayy aynenn.. benimde ilkim 7+4 te falan başlamıştı 6 ay sürmüştü.. 9 kez kusardım günde ama bukadar bulantı yanma ağrı çekmezdim bunda az kusuyorum ama diğer şeyler beni bitiriyo 🥴 arada 2-3 gün dinlendirdiği oldu tam geçti diyorum geri başlıyo bakalım nekadar sürcek
BusraBercin Benimki hamileliğimi öğrenmeden önce baslamıştı (4. Haftamda) 🥴 4. Ayıma girdim yemek kokularına hala gelemiyorum bulantı yapıyor onun harici iyiyim şükür