Kalbiimde2can usenmedimyaptimbirvelet Ben ilk dogumumda hastanede sabaha kadar uyaniktim bebegimde hic uyanmadan uyudu emzirirken bile uyudu hep bendede bir gram uyku yoktu koridorda volta atiyordum resmen bu hastaneden cikasiya yani 2 gece sürdü resmen 😂
usenmedimyaptimbirvelet Kalbiimde2can hmm anladım canım ben 2 gündür sancı çektim evde doğru dürüst uyumadım doğum yaptıktan hemen sonra kafam düşüyordu resmen hele gece 🙄 sabahlara kadar uyanıktı benim oğlan meğerse aç olduğundan ağlıyormuş bebeğim benim
Kalbiimde2can usenmedimyaptimbirvelet oda zordur tabii herkesin dogumu bebegi uykusu degisik ben uykumu alip gitmistim yorgunluk uyku durumu yoktu o yüzden heyecan endise korku mutlululuk bunlarda eklenince toptan kaybolmustu benim bebisimde hic uyanmadi ebe demek anne karninda aldigi besin fazlasiyla yeterli ama sen yine 2 saate bir emzir demisti uykusunda emziriyordum sükür o haldede emiyordu 🤣
Kalbiimde2can ipekcim kiz ilk oglumda hic canta götürmedim ben 🤣 bebegin tüm ihtiyaclari hastaneden oluyor kendimede esim gelip gittikce getirdi hep bebegim hastane kiyafetleriyle durdu cikarken kendi kiyafetlerinden giydirdim🤣
usenmedimyaptimbirvelet Kalbiimde2can maşallah🌸 benim sütüm gelmemişti ilk gün o yüzden aç kalmış mama da vermedim doyuyor diye doymuyormuş 😬
Kalbiimde2can usenmedimyaptimbirvelet oyy kiyamam kuzuyaaa eee onlarin nasil alisma süreci varsa biz annelerinde var 🤭🤭
ipekcim Kalbiimde2can ay inanmıyorummmm :( şoktayım heee. Ben bir bavul bebe kıyafeti ve ihtiyaçları götürdüm yetmedi eşim eve gelip iki parça daha aldı :)
Kalbiimde2can ipekcim bana lazim olmadi pek bez/islak mendil/emzik (avent soothie) falan hep ordan verdiler dedigim gibi hastane kiyafetiyle durduk zaten banada önden dügmeli elbise verdiler ihtiyac halinde ordakileri kullandik hep 😂😂😂