Smyald Hanımlarrrrr bugün adetimin birinci günü henüz görmedim beklemedeyim kaç gün daha gecikmesini beklemeliyimmmm🥺🥺☺️☺️
Deletedmom_103 Smyald adet günümde öğrenmiştim hem erken gebelik testi hemde kaset test almıştım. Erken gebelikte daha silik kaset testte daha belirgindi. Yapın isterseniz içiniz rahat eder 🌺
Ab92 Selam , size şöyle söyleyeyim ; benim adet günlerim hiç şaşırmazdı. Elbette bir gün fark ediyor stres olsun hava olsun fakat kendimi garip hissediyordum bu nedenle 4 gün sonra test yaptım pozitif çıkmıştı.
Smyald Ab92 benimde ya erken olurum yada 1 gün sonra falan ama merakla bekliyorum şuanda dua edin lütfen🥺☺️🤲🏻😘🥰
Smyald noble1 yaklaşık 2 haftadır kasık ağrım var göğüslerim acımaya 3 gün önceden başladı adet belirtisi mi diyorym ama 2 hafta önceden başlamaz ağrılarım
Smyald Deletedmom_103 eşim burda değil hafta sonu testte alamıyorum çıkamıyorum valla bekleyeceğim mecbur inşallah gebelik vardır☺️☺️☺️
Amineazra Smyald 1-2 gün beklenebilir bende öyle yapmıştım zannedersem 🙂 inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız 🌺