Duygu_23456 adenimm_ 😂benimde öyle vllha her hafta hastaneye gidyorm onun harici dışarıya çıkmam ama hastaneye giderken ne giyeceğim ben Allah’ım diyom oturup agliyom .
beyzacmvrc adenimm_ burun tıkanıklığıııı 🥺 çok zorlanıyorum gündüz bile tıkalı gece hiç nefes alamıyorum zaten horlamaya da başlıyormusum Yastığı dik koyarsam biraz daha rahat. Ama rahat rahat nefes almayı çok özledim baya zorluyor beni bu durum..
adenimm_ Duygu_23456 ben her gün dükkana gidiyorum mecbur hep Farklı giyiniyorum 2 tane hamile kotu aldım birde bir kaç salaş gömlek çok hamilelik kıyafeti almadım salaş tshrtlerimle vs geçireyim diye ama döngü aynı😂😂😂😂 birde son haftalar diye mi her hafta gidiyorsunuz 🙈
Burnumageliyoduslkmsn Zeynepozcan son 8 doğumdan çıktığım gibi öyle uyucam sırf oylee uyumak için normal doğum istiyorum düşün
adenimm_ Pinklove ay oda var evet özellikle son zamanlarda devamlı olması gerekiyor doğum vs için tüy dökücü denedim oda pek etkili olmadı🫠
kalbiminpariltisi Pinklove makyaj aynalarından koyun yere eğimli bir şekilde ben öyle yapıyorum görünüyor, hatta jilet değil eldivenle alıyorum geç de çıkıyor
Sumeyye237 Kusmak mide bulantısı mide yanması. Panik atagimdan dolayı kusmakta hem zorlanıyorum hem korkuyorum 😪☹️
dilay_06 adenimm_ kıyafet, hasta olunca ilaç içememek, mide bulantısı ve son zamanlarda hızlı kilo almak
adenimm_ cahilelafanlatamazsinyorulmaa oh mis ama ben yine de rahat edemem😁😬🤣 sağ sola dönerken bile zorlanıyorum artık kasığım ağrıyor
Burnumageliyoduslkmsn cahilelafanlatamazsinyorulmaa yok napsam olmuyor o rahatlığı vermiyor ki canım kızım acuka olmasın diye uykusuz kalıyorum
beyzacmvrc adenimm_ gebelik nezlesi mi ne öyle bişey varmış galiba burundaki etler şişme yapıp tıkanıklık yapiyomus benim aylardır böyle