Ebrarkubra tubimom serumu sıkınca kendiliğinden akıp temizleniyor canım ben ilk bebeğimde kullandim çok memnun kaldım… hastalıkla alakasi var mı bilmiyorum ama ilk hastalığımız 2.5 yaşlarında oldu hafif gribal enfeksiyondu oda
tubimom Ebrarkubra valla ne bileyim bizde hep çektik doktorda iyi yapmışsınız ciğerine inmemiş hiç diyordu bebekten bebeğe değişir tabi bizimki temizlenmiyordu
tubimom Totanseyma zaten bizde alerji çıktı nedenini bilmediğimiz bir şekilde ateşi çıkıyordu hep baya yükseliyordu meğer alerjidenmis hava makinesi aldık çok şükür şimdi o kadar bir rahatsızlığı yok çok tikanirsa takıyorum hasta olduğunda
Ebrarkubra tubimom serumu sıklıkta sonra bebeği dik tutmak lazım birde.. tabiki bebekten bebeğe değişiklik gösterebilir
tubimom Totanseyma her bebekte olacak diye bişey yok ama alirsanizda yeni çıkan kablosuzlar var onu öneririm bizimki eski tip
Pinklove Gokcem kız şimdiden ne hastane çantası? Bebek alışverişine bile çıkmadım daha. Benimde doğum ağustosta😂😂
Ebrarkubra Pinklove ilk gebelikte ihtiyac çok oluyor maddi manevi zorluyor yavaş yavaş hazırlamakta yarar var😊😊😊
tubimom Totanseyma tabiki öyle şu an çok yaygın malesef alerjik rahatsızlıklar biz deliye dönmüştük bide sokağa çıkma yasağı olduğu dönemdi ambulans çağırıyordum mecbur
Totanseyma tubimom şu çanta içine konulanlardan var indirimde bulursam alayım o zaman daha zaman var nasılsa
tubimom Totanseyma evet küçük değil mi pilli sanırım onlar daha kullanışlı ve hafif her yere götür benimki eziyet gibi ama o zaman yoktu bunlardan şimdi de extra alamam var yani
tubimom Totanseyma diğeri çok ses yapıyor ben bakmıştım bide kablo fln yok onda sessiz bebek için daha iyi gibi