YaseminBatrk Nurin34 her yerde valla 😂 hareket edince vajinadan çıkacak gibi oluyor kafa aşağı olduğu içindir. Ama eli kolu sırtı sağda solda göğüs altında poposu hep hissediyorum simdi bir de toplanma oldu tam göbeğime dayıyor galiba popoyu taş gibi.
B_48_A Nurin34 bizde 36+1olduk her yerden her yerden beni korkutuyo bende sürekli motivasyon ve olumlama konuşması yapıyorum erkenden çıkmasın diye 😂🤣 ki inanıyorum 39 uncu haftaya kadar dayanıcaz inşallah 👌🏻😂🙊🙊🙈
Ummuhan64 Nurin34 Benimki yerini ayarladi kafası aşağıda göbeğim de aşağı indi sağa sola tekme atıyor ittiriyor. Her an gelicek diye korkuyorum
Safiye_Hayrunnisam6 Nurin34 bugün 37 olduk bal kızımla yanlarımda falzaca hissediyorum el ve ayak hareketlerini. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz💖
Neslikrs 37 oldu benimde bugün kafası hala yukarda ve yusuıvarlak semsert sağ tarafımda da elleri ayakları ile kazı çalışması yapıyor sanki 🤣
Monarosa06 Midenize baskı yapıyor mu bende 37 oldum mideme baskı yapıyor kaç gündür uyuyamıyorum oturamiyorum nefes.aldikca.batiyor Neslikrs
Neslikrs Monarosa06 evet yapıyor otururken falan çok zorluyor nefesimi kesiyor resmen gögüs kafesimle kafası birbirine giriyor gibi oluyor
ykyftmnr Bizde 36+5teyiz. bebiş hala ters ve sürekli midemde semsert. Hareket edince sanki dogacakmis gibi hissediyorum 🥺 artık iyice korkular sarmaya basladi
Atmacabebek Benim de 36 haftadayken Dr geldim bebegin kafası aşağıda dedi ama sanki kaburgalarima vuruyor hareketleri
Nurin34 Atmacabebek benimde baş aşağı vajinada hareketleri var ayaklarıyla kaburgamı ittiriyor bazen sagda solda hareket oluyor :)
Nurin34 ykyftmnr anladım üzülme canım son saat bile dönen varmış hayırlısı olsun hakkınızda ne olacagı belli olmuyor normal dogum pozisyonunda olan bebek bile son dakika ters durusa gecebiliyor Allah yardımcımız olsun 🤍
Nurin34 Ummuhan64 bende aynı durumdayım bakalım ne zaman gelecek minnoşlar :) rabbim yardımcımız olsun inşAllah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Gamze_Hanim Bende 36+4 haftalığım, doktora haftada bir ağrı ve baskı ile gidiyorum ancak nstde sancı çıkmıyor kalp atışları da normal gözüküyor. Kaçıncı haftada doğum yapacağım hiçbir fikrim yok malesef 🍀