Bulbulyuvasi Kızlar selam 29.haftada veyahut ileriki haftalarda bebeğinizin kilosunu söyleyip boyunu söylemedikleri oldu mu sorduğum halde sığmıyor sadece diz kapağına kadar olan ayak boyunu ölçebiliyoruz dediler
hemsireanne55 Bulbulyuvasi canım inşallah bu soruyu ciddi şekilde sormamışsındır…. Bebeğin anne karnındaki pozisyonla tüm boyunun ölçülmesini mi istiyorsun tabi ki sadece bacak boyu ölçülür
Betulnnmz Bulbulyuvasi 30 haftaya gireceğiz şimdiye kadar boyunu hiç söylemediler ultrason kağıdında fl yazıyor ya onu 7 ile çarpıp kendi merakımı gideriyorum 😃 sadece kilosunu söylüyor doktorum
Bulbulyuvasi hemsireanne55 of ciddi sordum 25.haftada 27 cmdi cihazlar 30a kadar mı ölcüyor en azından yakınlık ölçüsü de vermedi :((
Betulnnmz Bulbulyuvasi yanlıs hesaplamadıysam şuan bebeğinizin boyu 40 cm tabi ölçüme göre fazlası da eksiği de olabilir
Bulbulyuvasi Betulnnmz 25.haftada 27cmdi o kadar uzamıs olabilir mi ya 1 ayda doğana kadar 1 metre olmaz umarım
Betulnnmz Bulbulyuvasi yanlıs olabilir mi diye internetten de baktm 😃 30. Haftada 40-43 cm arasında oluyorlarmış bizde yarın tam 30 oluyoruz ama en son 24 haftalıkken gitmiştim şimdi bilmiyorum boyu kilosu ne oldu 😊 rica ederim 😊
Bulbulyuvasi Betulnnmz bende 25te girmiştim dayanamadım bir daha gittim sağlıkla alalım kucağımıza canım