- Haftamda hazırladım ama şimdi düşünüyorum çok fazla şey oldu sanki. Annemle kayinvalidem falan koy koy dedikce koydum.
Gerçi hepsini önce jelatin poşete sonra valiz düzenleyiciye koydum kullanmasamda temiz kalacak.
-1 adet isimli hastane çıkışı(tulum eldiven şapka, penye battaniye ve yastık)
-2 adet tulum(1 ayaklı bir ayaksız)
-1 tane 3 lu takım
-1 tane 5 li hastane çıkışı takımı
-1 tane daha 5 li hastane çıkışı takımı var
Ay neler koydurdular böyle bide hepsi çok güzel olunca secemedik ya elicem şimdi çok olmuş sanki bir hafta kalicaz 😂😂
Çok dimi kızlar hepsinin içinde de çıtçıtlı badisi mendili çorabı bezi falan var eldiven koydum toplam 3 4 tane falan. 3 şapka var takımlarn içinde toplam. Çorabı mendili falan hepsini takım yapıp yapıp jelatin poşete koydum ayrı ayrı.
İsimli takımın içinde penye battaniyemiz var. Bir tane 4 katlı bir muslin, 1 tane tek katlı müslin koydum belki onu yatircagmz yere falan sereriz diye. Doğum Haziran ortasına doğru gözüküyor nohut battaniye koydum.
En son birde çıkarken üşür diye pelus battaniye koydurdular onuda çıkarsam mı bilemedim. Kusmazsa temiz kalırsa eğer hem penye battaniye hem nohuta bir de sarabiliriz sonuçta zaten arabamiz var pusetimiz var.
Dependi paketiyle koydum mesela bide gece pedi koydum. Dependi paketiyle koymak fazla mi 9 tane var içinde. Gece pedine de gerek var mı bilmiyorum 3 tane de yüksek bel kulod koydum yinede.
2 emzirme sütyeni 2 emzirme atleti.
Göğüs pedi kaç tane koydunuz. Jelli göğüs pedi var hepsi ayrı paketli 10 tane flaan koydum galiba
Bebek bezi de takımın içindekilerle toplam 16-17 tane falan vardır.
Fazla gördüklerinizi söyler misiniz bana kıyafetler kesin fazla da 😓
Biberon emzik kaşık biberon da koydum