Mhtpsrkn Temazsız ateş ölçer ve manuel göğüs pompası alacam memnun kaldığınız kullandığınız markalardan önerirmisiniz arkadaşlar
elaa Mhtpsrkn ates ölçer dodo termo aldım ben temassız cok guzel 1 senedır kullanıyorum oglumda. Manuel gögüs pompasıda wee baby aldım
Mustafaemr Mhtpsrkn canm ben çalışmadığım için gogus pompasını manuel aldım bebedor 60 tl ye falan bulunsun diye işimi görüyor açıkçası ama çalışan anneysen elektrikli al manuel zor olur
elaa Mhtpsrkn https://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/dodo-thermo-alindan-temassiz-uzaktan-ates-olcer-dijital-hassas-kizilotesi-termometre-bebek-ates-390097343?gclsrc=aw.ds&&gclid=CjwKCAiAuMTfBRAcEiwAV4SDkSrE55_lvmc48GEtZJxYX5PVxVYY-FqC5sC4in-iLb4utdZwslvARxoCV5wQAvD_BwE
Mhtpsrkn Mustafaemr yok bende çalışmıyorum manuel alacam ki zaten elektrikliye maddi anlamda güç yetmiyo o yüzden uygun ama kaliteli bişey araştıryorum
elaa Mhtpsrkn cogu eczanedede var bılgın olsun fiyatıda 100 tl gibi bişi eczanelerde onternet ıle ugrasmak ıstemezsen gidip bakabilirsin de :)