Allahvargamyok Kızlar Allah izin verirse kızımız olacak eşim Zehra ismini çok seviyor ve çok istiyor sizce nasıl bir isim sizlerde fikirlerinizi soylermisiniz 😊 bide yanina hangi isim güzel olur karakteristik özellikleri nelerdir bilenler yorum yapabilirmi 😊🥰
Anonim3447 Allahvargamyok Allah nasip ederse Zehra koyacağız bizde anlamı ve karakter özellikleri güzel ayriyeten idealist ve zeki oluyorlar tabi doğacağı ay da çok önemli biz temmuz gibi bekliyoruz şuan 30+4 olduk
Minigininannesi Allahvargamyok Zehra ismi çok güzel 🥰 benimde kızım var 5yasinda hamileyim -anne kız olursa Zehra koyalim- diyor. Ve baya bi ısrarcı anlamı da güzel . Koyarsam Zehra Nil olarak düşünüyorum
Allahvargamyok Anonim3447 hayırlı evlatlar olsunlar inşallah 😊 bizimkide haziranda doğacak Allahın izniyle 🥰
Allahvargamyok Minigininannesi Rabbim hayırlısını nasip etsin inşAllah 🥰 benimde eşim çok ısrarcı çok beğeniyor bu ismi çok kibar bir isim diyor bende onu kırmak istemiyorum çünkü bi kızı olsun çok istiyordu isim hakkınıda ona vermek istiyorum ilerde oğlumuz olursa onuda sen koy diyor 😊
Azra00 Allahvargamyok ya bende çok seviyorum Zehra ismini anlamıda güzel bana çok naif, kibar Bi kız çocuğu izlenimi bırakıyor hep Zehra ismi
Minigininannesi Allahvargamyok umarım her şey gönlünüzce olur❤️ gerçekten güzel isim eskimeyen zamansız isimlerden