seda34- MahirZeynep teşekkür ederim cok şükür iyiyiz agrilar disinda bebekleri de yarim icinde getirdiler
Nurrr_33 seda34- nolur dua edin 35 haftada doğum olursa benimde yanıma versinler kuzularimi. 🙏 Bu arada spinal mi oldunuz anestezi ?
MahirZeynep seda34- gözünüz aydın olsun. Bol sütlü bol uykulu sağlıklı günleriniz olsun☺️ müsaitseniz biley daha sormak istiyorum. Neden acaba acil sezeryan oldunuz? Normal doğumunuzu mu bekliyordunuz?
Hazl12dhgfj Nazalex vallahi hiç bir şey anlamadım şehir hastanesine gitim bı o biri kız biri erkek dedi
Nurrr_33 seda34- anladım çok geçmiş olsun size de tez zaman toparlariz inşallah bütün hamileler olarak 🙏
seda34- MahirZeynep normal dogum zaten istemiyordum hafif agriyla acile geldim bebeklerimden birinin hareketlerinde yavaslama cikti nst de o yuzden acil sezeryan oldum
Busra--54 Nazalex olsun sağlıklı olsunlarda benim iyi denk geldi hem üçüncü sezeryan hem 4 çocuk olucak o yüzden baglaticam artık sizin belki kızınız olur isterseniz rabbim sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin inşallah 🥰