Deletedmom_85 Ladyss bahçeci fulyaya gidiyorum. Sen nereye gidiyorsun canım ? Hadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberler almak nasip olsun ❤️🥹 nedem tekrar yumurta toplanıp diğer ay transfer onu anlamadım?
Emel0555 Deletedmom_85 yumurtası yeteri kadar olmamıştır nr kadar fazla döllenip dondurulursa o kadar iyi tekrar tekrar başa dönmex sadece Koydurma işlemi olur
Ladyss Deletedmom_85 yumurta sayım yetersizmiş o yüzden 2 kez toplayacak yumurta Ben de Florya’da hediye dağdevirene geliyorum 🌺😊
Emel0555 Yumurtanın da çok olmadı önemli degil kaliteli olması önemli 5 tane olur 5 ide döllenir ama 30 tane olur 2 tane döllenir böyle olanda çok var Allah herkesin gönlüne göre versin
myangelson Deletedmom_85 canım benim adetim bitsin senin için çok dua edeceğim namazlarımda🤍🤍 rabbim bu zorlu bekleyişini hayırla sonuçlandırsın yüzünü güldürsün çiçeğim 🤲🏻🌷
Deletedmom_85 myangelson oy kuzum çok sağol Allah razı olsun eksik olma 💚 inşallah yüzümüz Güler artık
Durubebegim Deletedmom_85 cano hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz Allah’ın izniyle🥰😘🤲🏻
Deletedmom_85 Durubebegim sağol güzel canom Allah büyük bakalım ne diledi hakkımızda. Herşeyin hayırlısı ❤️🥹
Durubebegim Deletedmom_85 amin cano amin alırız hayırlı haberini biliyorum içimde sıcak bir his var🥰🤰🤰😁
Rapunzelinanasi Deletedmom_85 canım Muti 🌸 çok sık giremesem de birkaç günde bir bakıyordum hesabına. Başladığını görünce çok sevindim 🫶 dualarım hep seninle. Bu süreç senin için çok güzel geçer ve miniğine kavuştuğun çiçekli bir yola dönüşür inşallah 🫶 güzel haberlerini bekliyorum 🌸🙏🏻
Deletedmom_85 Rapunzelinanasi ah benim canım. Allah razı olsun inşallah inşallah o günleri görürüz hayırlısıyla nasip olursa canım benim. Eksik olma 💚🥹
Tubatgn Deletedmom_85 Yaaa kuzu, uzun zamandır girmiyorum görmedim postunu. Rabbim gönlüne göre versin inşallah, güzel haberlerini bekliyorum 💜
Deletedmom_85 nebakiyonkomikmi 5 gündür iğne kullanıyorum canım yarın kontrol var bakacak ne durumda yumurtalar diye. Şuan geliştirme, büyütme aşamasındayız kısaca 🫠