Deletedmom_85 Bugün ilk dozumu oldum. İnşallah hayırlısıyla sürecim tamamlanır 🫠 kızlarım sizden ricam herşeyin yolunda gitmesi hayırlı sonuç alabilmem için ihlas, Ayetel Kürsi, nas, Felak ne okuyabilirseniz artık okur musunuz? ❤️
Gizem60 Deletedmom_85 stres olma bu günlerini güzel geçir 🌸 pozitif düşün 🌸 biz 3. Denememizde pozitif sonucu aldık suan 16 haftalığız 🐣darısı sana rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin 🙏🏻
beyzacmvrc Deletedmom_85 hayırlı uğurlu olsun Allah kolaylık versin ☺️ Rabbim müjdeli haberler alıp da sağlıkla kavuşmayı nasip eylesin inşallaaahhh, dualarimizdasiiin ❣️
Deletedmom_85 Deletedmom_103 can pareem inşallah bakalım bir aksilik çıkmazda hayırlısıyla transferi de olurum bakalım süreç ne olacak 🥰
Deletedmom_103 Deletedmom_85 hadi bakalım hiç stres olma hiç gerilme inşallah gerisi rabbime kalmış 💝. Ayyy çok heyecanlı gelişmeleri yaz buraya 💘. Gerçekten şu an o kadar mutlu oldum ki 🌺💝🤲
Deletedmom_85 Deletedmom_103 bende kuzum bende. Bugünden beri diken üstündeyim kalabalıktı biraz baya bekledik. O sırada Allah’ım inşallah vajinal USG de sıkıntı çıkmaz inşallah kan tahlillerinde sorun çıkmaz diye ne dualar ettim. Çünkü hep bir aksilik oluyordu Allah’ın izniyle transferi de olursam hayırlısıyla tamam dicem. Çünkü malum iptal olabilme durumu falanda var gidişata göre bakalım. Yazarım kuzum eksik olma ya iyi ki varsın 🥹❤️
Deletedmom_85 Gizem60 inşallah canım güzel güzel beslenip kafaya takmamayı planlıyorm bakalım planladığım gibi olursa 🥰 Allah bağışlasın inşallah sende sağ salim kucağına alırsın inşallah canım
Ravza11 Gizem60 diğer denemeler neden olumsuz oldu peki benimde ilk deneme olmadı 2.transfer için haber bekliyorum doktordan
Melekler12 Deletedmom_85 canım benim rabbim gönlüne göre versin ins hamilelik haberini alırsın dua edicem ❤️ stres yapma kafaya takma 🤗🤗
minikmucizeemaak Deletedmom_85 Rabbim sabrının selametini nasip edecek Allah’ın izniyle sağlıkla ❤️🫶🏼