Allahkahretmesin1 Kızlar karnınız çok büyüdü mü benimki bana göre kocaman oldu gibi geliyor ama dışarıdan bakınca da hiç öyle büyük gözükmüyor 😂 dışarıda denk geliyorum mesela milletin karnı kocaman benimki top gibi duruyor 😂
Daisy0000 Allahkahretmesin1 49.5 ile hamile kaldım 34haftalığım 16 kg aldım ,karnım kocaman oldu😬Acayip hantallaştım kilo bana göre değilmiş
Mavigozunannesi Allahkahretmesin1 48 le hamile kaldım 14 haftaligim 53 kilo olmuşum zayıfliga alışkın olduğun için bana da xok ağır geliyor vücudum henüz karnım yok çok belli değil göbek gibi duruyor insanlar hiç kilo almamissin gobegin çıkmamış diyolar ama bide bana sorsalar ben kendimi şimdiden çok ağır hissediyorum üstelik 3. Bebek dogumdan sonra direk 50 kiloya düşüyorum ama ben vucut yapım öyle 16 kilo falan alıyorum hızlı kilo alıp hızlı veriyorum kiloyu dert etmiyorum da eski fit gunlerimdeki hafifligimi ozluyorum şimdiden daha 5.5 ay var bide son 3 ay ödem yapıyor vucut
Allahkahretmesin1 Daisy0000 43 ile hamile kaldım 🥲 en son 2 hafta önce 54 olmuştum 32. Haftadayım kendimi ilk defa böyle gördüğüm için karnım bana kocaman geliyor ama çok da büyük değil sanki bilemiyorum ay o hantallaşma bende de var kanepeden kalkıyorum şurayı toparlayayım diye 2 dakika sonra geri oturuyorum vşeiögeşçgrşög
Allahkahretmesin1 Mavigozunannesi 43 ile hamile kaldım 32. Haftadayım en son 29 da tartıldım sanırım 54 olmuşum üstümde bir ağırlık var ama karnım da öyle çok büyük gibi gelmiyor bana inşallah aldığım kilolar doğumdan sonra hepsi gitmez diye dua ediyorum 😂 asla kilo alabilen biri değilim çünkü