incitanesi__ 33+4 olarak bende daha hiç birşey yıkamadım 😂 hala bekliyorum neyi bekliyosam , hafta içi başlayayım artık dimi kızlar geç mi kaldım ya 🤔
Allahkahretmesin1 incitanesi__ vallahi bana kalsa 35-36 da falan yıkarım ama herkes bu haftalarda yapıyorsa vardır bir bildikleri 😂
Oznur-96 Allahkahretmesin1 hahahas diyosun yok yok gel bu haftalara çıksın diye dua ediceksin içinden
Busrata33 Allahkahretmesin1 bu doğumumda benimde riskim yok 😀dinlenmek için iyi bir dursam sonlara bırakmamak ☺️Son aylar daha zor oluyor kafan rahatlıyor iş bitince
Allahkahretmesin1 Busrata33 ay ne çok kıyafet almışım seç seç bitmedi beyazlarla renklileri ayırdık eltim gelmişti 2 saat kalkamadık başından 😂 yıkayıp tek tek serip ütüleyip katlayayım derken 2 gün gider herhalde 😂
Ay-5k Allahkahretmesin1 Kız kardeşim doktor kontrolüne gitmiş yaklaşık 2-3 haftan var doğuma demiş neyse eve gelince yıkamış daha kurumadan o akşam sancıları başlayıp sabahında doğum yaptı . Kaynanası evde ne bulduysa çantaya doldurup hastaneye götürdü artık o yüzden çok geç haftalara bırakmamak lazım 30. haftadan sonra hazırayıp kaldırmak en iyisi hem kafamız rahat olur
Busrata33 Allahkahretmesin1 ilkler öyle oluyor,benim ilk oğlumdan onca şey varki çok birşey almak israf olur o yüzden bir kaç parça alacağım 😀2.bebeğimde aynı aylara denk geliyor ve abisinin giymediği bir sürü kıyafet var 😂
Allahkahretmesin1 Ay-5k daha şifonyer gelemedi 🤦♀️ ben de beyazları renklileri falan ayırdım hazırda beklesin gelir gelmez hemen yıkayıp yerleştiricem
Nidanurr Allahkahretmesin1 bence hemen yikayin agirlasinca yikayip kurutup utuleyip asmak cook zor geliyor🙈
Allahkahretmesin1 Nidanurr ay minnacık zaten hepsi nasıl olacak hiç bilmiyorum baya uğraştıracak gibi 😂
Happpm Allahkahretmesin1 bence erken değil ben 30 da yaptım şuan 32 ve git gide çok zorlanıyorum işlerde
Allahkahretmesin1 Happpm ben de bugün renklileri beyazları ayırdım onda bile zorlandım uzun süre oturduğum için belim ağrıdı minnak minnak çok uğraştıracak galiba
runkli0606 27 . Haftadayım bugün yıkıyorum çantamı hazırlayıp kenarda bekletcem sonrasında ani bişey olsa sap gibi kalmak istemiyorum
Allahkahretmesin1 runkli0606 neden baksan 10-13 haftan var aslında tekrardan tozlanır diye ben erken yapmadım
runkli0606 Allahkahretmesin1 orrganizerlerden aldım benim yardımcı olacak kimsem yok eşimden başka ayrıca Allah korusun bunun erken doğumu var acil durumları var hazır olsun içim rahat olsun deprem çantası gibi düşünüyorum her zaman hazır elinin altında olmalı ve öyle acil durumlarda eşime çok güvenemem mutlaka eksik nileyler bırakır panikten
Allahkahretmesin1 runkli0606 yanında başka biri yoksa haklısın ilerleyen haftalarda zorlaşıyormuş gerçekten şu an bel bacak ağrısından yürüyemiyorum resmen
Skdinc Allahkahretmesin1 Ben 32 den sonra aldıkça yıkayıp yerleştirmiştim. Sonuçta şifonyerde kapalı duruyor. Yıllarcada durmayacak en fazla iki ay tozlanmaz yani diye düşündüm. Son haftalar çok ağırdım iyiki erken yapmıştım herşeyimi. Valizimi bile 33 34 te hazırlamıştım.
Allahkahretmesin1 Skdinc kıyafetleri falan 30 haftada anca tamamladım zaten çok fazla almışım gözüm doymamış dün ayıran kadar canım çıktı 😂