Bbbsr Kızlarr instagramda mehmet boz diye bi doktor var videolarını inceledim 10. Haftada bile cinsiyet söylüyor 12den sonra yanılma ihtimali cok düşük diyor kesin 100de 100 de oran veriyor. Ozaman her doktor neden böyle yapmıyor ya keşke gitsek 12de böyle bu doktor gibi çat diye söyleseler haftalarca acabalarla dolaşıyoruz. İmkanım olsa uzak olmasa bu doktora giderdim niğdedeymiş doktor
Zeynepozcan Bbbsr doktor tecrübesine, cihaz kalitesine ve bebeğin pozisyonuna göre değişiyor bu durum
Kuzeymiraa Bbbsr her ilde var bu tarz cihazları iyi olan doktorlar benim doktorum 11. Haftada söyledi cinsiyeti. Tamamen cihazla ve pozisyonla alakalı 🤔
pandasever Bbbsr bende takip ediyorum o doktoru. Kesinlikle cihaz kalitesi çok farkediyor.. böbreklerim için özel radyologa gittim benim Dr ultrason cihazı ile dünya fark var. O zaman daha iyi anladım
JEFF Ben devlet hastanesine gitmiştim ilk çocukta , küçük eski bir cihazdı gösteren , 11 haftada erkek galiba dedi öylede oldu
Gelisimcianne Oğlumda doktorum 11. Haftada erkek olduğunu söyledi. 2. Gebeliğim aynı doktorla devam ediyorum 12. Haftamda kız olduğunu söyledi. Bize de değişir diye tedirgin ettiler. Detaylı ultrasona kadar içimde kuşku vardı ama değişmedi şuan 22. Haftadayız ve kız
Bbbsr Gelisimcianne bende kuşkuyla bekliyorum tekrar gidicem pazartesi günü yine net bişey söylemezse başka doktorada gideceğim. Birde burda cok fazla değişir diye söyleyen oldugu için insan nasıl oluyo böyle diye tereddütte kalıyor
Bbbsr pandasever evet olabilir cok iyi doktor gerçekten cihazıda iyi ben bile anlıyorum videoyu görünce
Aysee1123 Bbbsr Benim doktorum 12 de söylemişti direk mesela tarama günü. Cihaz ve en önemlisi doktor çok önemli. Her doktora güven olmuyor gerçekten bu konuda burda neler okuyoruz. Şimdi 17+2 olduk değişmedi yani dediği cinsiyet. Bilen biliyor gören görüyor yani cinsiyeti
Aysegulgnc Kızlar ben size birsey sorucam ben bugün 12+0 oldum normalde ama ultrasonda 12+5 çıktı doktor kötü bisi değil merak etme dedi ben şimdi 12+5i mi baz alıcam 12+0 ımı birde neden öyle çıkmış olabilir sizce
Aysegulgnc Bbbsr o zaman ben 12+0dan devam ediyorum 😊 bugün bizde öğreniriz belki dedik ama göstermedi 3 hafta sonra tekrar gel dedi belki o zaman gösterir cinsiyetini inşallah 🤲🥰🥰
Nazlicannn196 Bbbsr bebeğin pozisyonundan dolayı 20 ci hafta detaylıda öğrendim özele gitmeme rağmen doktorum görmek için neler neler yaptı göbeğime vurdu hiç bir şekilde kızım dönmedi kaç defa kontrolden boş döndük detaylıda da yediğim çikolatalar yüzünden zorla gösterdi kendini hep içe dönüktü kızım yani doktor bile bazen birşey yapamıyor😂
AsyaCngz55 Bbbsr ultrasondaki açı çok önemli bebek kapatırsa doktor ne yapsın. Veya bebeğin cinsiyet hormonları organı geliştirecek kadar salgılanmadıysa yanlış söylemektense hiç söylemez. Benim 12. Hafta söyledi doktorum çünkü kesinlikle emindi. 16. Haftamda başka doktor baktı kesinlikle kız rahat rahat Alışveriş yapın dedi. Onlarda emin olsa söylememezlik etmez
Bbbsr AsyaCngz55 ama bazen pozisyonu uygun oluyo mesela bakıyo ama emin olamıyo bizim öyle oldu biraz garabtici olan doktorlar sanırım
Minikannesi00 Bbbsr niğde değil aksarayda . Bir önceki gebeliğimde gittim 12. Haftada kız dedi doğruydu da . Ultrasonu ve kendi becerisi iyi diyelim. Ayrıca net demiyor mesela birdahaki sefer tekrar teyit edelim diyor. Videolarda biraz abartıyor .
Bbbsr adatuna 14 te gitçem tam artık bakalım. 12den 16 ya kadar gitmişmiydiniz tekrar siz yoksa bekledinizmi