• Sağlık
  • Büyük tuvaletten sonra kan gelmesi

Kızlar dün büyük tuvaletimi yaparken biraz zorladım galiba kendimi peçeteyle sildiğimde biraz kan geldi peçeteye kabızlık sorunum da pek yok ama başına gelen var mı acaba tedirgin oldum

Seyda2676, başlığı Büyük tuvaletten sonra kan gelmesi olarak değiştirdi.

Seyda2676 ıkınırken minik bi çatlama olmuştur merak etme hemoroid kadınlarda yaygın bi durum ki daha zorlamazsan 10 güne o çatlak kendini iyileştirir,mümkün oldukça lifli beslen kabızlık yasamamaya çalış

Ve geçmezse kesinlikle doktorunuza soyleyin ilerlerse doğumda falan çok sıkıntı yaşarsınız gebe okuluna katıldığımda doktor bunu anlatmıştı ve kadınlar çekindikleri için söylemiyorlar daha sonra doğumda çok sikitni yasadilari anlatmıştı sizde bakın devam ederse doktorunuza görünün baştan tedavi eder

Sakirey yorumunuza denk geldim 10 haftalık hamileyim 6 haftadır makattan kan geliyor doktoruma söylediğimde şuanda bişey yapamayız ilerleyen zamanlarda .bakarız bu dönemde ilaç kullanma dedi makattan gelen kanla yaşamayı öğrendim ilk bir hafta stresten ölecektim ne oluyor diye bir kere düşük yaşadım psikolojim bozuldu böyle olunca

Aysensrkan çok geçmiş olsun size de bende pazartesi gidip öğreneceğim stres oldum biraz

Endişe etmeyin bende de olmuştu ilk parmak boğumunuza kadar içeri olacak şekilde eldivenle ya da steril bir şekilde bolca kantoron yağı sürün her büyük tuvaletten önce ve sonra. 4-5 güne geçer inşallah en geç
        Kabız olmayın, kefir için
        Şimdiden başlayın doktora gidene kadar geçer gerek kalmaz

Seyda2676 rica ederim, bu arada genel cerrah önerisiydi. Ben kanamayı görünce çok korktum araştırınca genel cerraha gidip muayene oldum o da daflon hap, proctolog fitil ve proctolog merhem yazdı yazarken de bunlar yerine bu şekilde kantoron yağı da kullanabilirsin dedi ben de kantoron yağı kullandım tamamen geçti.

Seyda2676 aynn gidin çünkü bu kabızlık gebelikte sık yaşanan bir durum bende belli zamanlarda yaşadım ama tabi çok sıkıntı olmadı benimki ama herkeste aynı olmuyor demkki