Kızlar dün büyük tuvaletimi yaparken biraz zorladım galiba kendimi peçeteyle sildiğimde biraz kan geldi peçeteye kabızlık sorunum da pek yok ama başına gelen var mı acaba tedirgin oldum
Büyük tuvaletten sonra kan gelmesi
Seyda2676 hemoroid olabilir mi ?
Sacmalama_engiinn bende bilemedim ki öyle yazıyor internette de
Kubrarmz peki nasıl düzeldi
Seyda2676 poposuzu tekrar silin poposunu gelebilir. Veya çatlamış olabilir.
Ve geçmezse kesinlikle doktorunuza soyleyin ilerlerse doğumda falan çok sıkıntı yaşarsınız gebe okuluna katıldığımda doktor bunu anlatmıştı ve kadınlar çekindikleri için söylemiyorlar daha sonra doğumda çok sikitni yasadilari anlatmıştı sizde bakın devam ederse doktorunuza görünün baştan tedavi eder
naneliseker_ evet şişince peçeteye geliyor
Sakirey pazartesi randevu alıp gitmeyi düşünüyorum
Seyda2676 tamamdir çatlamış o zaman. Vajinadan değildir korkmayin
naneliseker_ evet vajinadan gelmiyor büyük tuvaletten sonra silince geliyor
Sakirey yorumunuza denk geldim 10 haftalık hamileyim 6 haftadır makattan kan geliyor doktoruma söylediğimde şuanda bişey yapamayız ilerleyen zamanlarda .bakarız bu dönemde ilaç kullanma dedi makattan gelen kanla yaşamayı öğrendim ilk bir hafta stresten ölecektim ne oluyor diye bir kere düşük yaşadım psikolojim bozuldu böyle olunca
Aysensrkan çok geçmiş olsun size de bende pazartesi gidip öğreneceğim stres oldum biraz
Endişe etmeyin bende de olmuştu ilk parmak boğumunuza kadar içeri olacak şekilde eldivenle ya da steril bir şekilde bolca kantoron yağı sürün her büyük tuvaletten önce ve sonra. 4-5 güne geçer inşallah en geç
Kabız olmayın, kefir için
Şimdiden başlayın doktora gidene kadar geçer gerek kalmaz
Herseyguzelolsun7 teşekkür ederim sağolun deneyeceğim
Seyda2676 rica ederim, bu arada genel cerrah önerisiydi. Ben kanamayı görünce çok korktum araştırınca genel cerraha gidip muayene oldum o da daflon hap, proctolog fitil ve proctolog merhem yazdı yazarken de bunlar yerine bu şekilde kantoron yağı da kullanabilirsin dedi ben de kantoron yağı kullandım tamamen geçti.