Hatmila Tugce0142 bende aldım ama ne zamandan sonra takmam gerek şuan 32 haftadayız som haftalarmı kullanıyorsunuz
masall123 Burcum bencede alın ben aylardır düşsün fiyatı alayım derken gitgite yükseldi fiyatı yarın gidip ilk isim onu almak olacak 😂
Burcum masall123 aaa indirimdeymiş de sanırım yarın alayım ben indirimdeyken. Çek yüklensin diye beklerken artar falan🙊
Kbracnr Baby mom 925 ve 999 ayar gümüş kapak şu an e bebekte %20 indirimde 😊 bende daha önceki indirimde almadığıma çok pişmandım şimdi hemen aldım
Kbracnr Burcum valla yanlış yönlendirme yapmak istemem ben e bebek uygulamasından aldım orda indirim var bugün akşam 8 ile sabah 10 arası diye yazıyor indirim ama yine de bı göz atın tabi
Kbracnr Burcum evet 999 olanı aldım yani 925ten bı farkı var mı bilmiyorum açıkçası çok bilgim yok ama almışken aralarında çok bı fiyat farkı yok 999 olanı aldım daha çok o tercih edilmiş diye 😊🤭
Cansuumesee Kbracnr dun bende aldim 925 kıza sordum ama 999 ile aralarinda bir fark varmi diye yok dedi gotursem degistirirlermi acaba
ElifAkar76 seyda53 ya ben gümüş kapak aldım 34.haftadayım ne zaman kullanmaya baslamalıyım? Gögüslerim o kadar sisti ki sütyen asla takamıyorum gögüs altım hep terliyor ve kasınıyor bu beni cok rahatsız ediyor öneriniz varmı