Tugba3434 Kızlar yengem için soruyorum yengem 26 haftalık hamile göbeği bacakları dahil tüm vücutta aşırı kaşıntı var acil yardım edin kaşıdıkca kızarıyor neden olur acil yardım
Ozgekin Tugba3434 ara ara bnde de oluyor dr sordum aşırı rahatsz ediyorsa ciddiyeye görün dedi bnde gtmedm görünür de bişey yok ama kaşıdıkça çok kaşıniyo resmen yırtıyorum heryerimi😏😏
DilaraBozkurt Tugba3434 gebelik kolestazı yani karaciğer yağlanması direk acile gidip kan versin yarım saate çıkıyor alt ast değerine bakıyor gebelik zehirlenmesi yaşayabilir aynısı bende geçirdim
Tosbik Tugba3434 o haftalarimda bende uyuz gbi kaşınırdım çok kötü bsydir o bilirim. Kan testi yapti doktor 2 defa ama bsy cikmadi bnde. Hamileligin yan etkisi olablr ddi. Suan 37+6oldum bayadr kaşınmıyorum geçti kendi kendine 😊
benan2016 Gebelik kaşıntısı bende de olmuştu doktor kan tahlili yaptı kanda alt ve ast değerlerine bise safra asitlerine bakmıştı gebelikte bazen safra kesesi çamurlaşabiliyormuş bebeğe zararlı ama bişe çıkmadı sonradan kaşıntım da geçti ama bence doktorunuzla irtibata geçin çünkü kaşıntı çok kötü ve çok rahatsız edici