kubiko__ Minik-japonum-05 hiç bir bilgim yok o kadar karışık şeyler duyuyorum ki bazıları erkek olduğuna inandırıyor bazıları kız olduğuna 😂 Bu gidişler doğduğu an öğrenicem diye çok korkuyorum
Selinakbas Minik-japonum-05 Kız adam içime öyle doğdu demiş bunun garantisi yok, onun için 12ncı haftada bakarsın söyler kendini göstermezse bir sonra ki hafta belli olur 💐
Esra1139 Minik-japonum-05 12 de nasıl kesin soyluyo bence siz değiştirin doktorunuzu 6. Haftada tahmin 12 de net cidden saçmalamış komik
Minik-japonum-05 Esra1139 11.haftad oğlumun cinsiyetini öğrenmiştim işinde uzman doktorlar biliyolar o haftlarda cinsiyeti siz kaçıncı haftada öğrendiniz ki 12.hafta erken geldi
Esra1139 Minik-japonum-05 14.haftada tahmin dedi 16 da net öğrendim ben inanmıyorum canım yanılma payı çok yüksek bence çok yanlış doktor da olsa sacmaliyo yani 6.haftada nasıl tahmin yapabilir 8.haftadan sonra cinsel organlarda farklılık başlar zaten
_brcu88_ Minik-japonum-05 hayır tabikide çok minnak çok küçük daha bu kadar erken tahmin yapmamalı aslında .