Aysegulgnc @esmerella37 @Melekler12 kızlar günlerdir bugünü bekledim ve cinsiyetini göstermedi belki de küçük o sebepten bilemiyorum şuan 12+5iz sizden yorum bekliyorum 🥰😻
Agg0207 Aysegulgnc çok kuduk daha canım ben 16+5 te öğrendim zaten erken öğrenince yanılma çok oluyor
Havvaa93 Ben ilk bebeğimin cinsiyetini 12+5 kend öğrenmiştim doktor kız demişti %99 ben şaşırınca tekrar tekrar bakmıştı kesin demişti hatta 😊 şuan tekrar hamileyim 11+5 bakalım bu bebeğimin cinsiyetini nezaman öğrenirim
Aysegulgnc Havvaa93 doktor banada cinsiyetini gösterecek gibi durmuyor bebek dedi 3 hafta sonra gidicem bakalım belki o zaman gösterir
Barat Kızlar sabretmekten başka şansımız yok banada 11+5 de erkek dedi 16+1 de kız 😂 Allahtan hiç bişey almamıştım bence 16 olana kadar cinsiyetini doktor söylese bile kendinizi kaptırmayın
Aysegulgnc Barat Mervekim doktorda yanıltıcı olabiliyor bu haftalarda dedi bizde bi heyecanla ogrenirsek gider bi parça bisey alırız demiştik maalesef öğrenemedik sağlıklı olsun bakalım vakti gelince öğreniriz artık 😊
Mervekim 12.haftada kız olabilir dedi doktorum ama 15.haftada erkek olduğunu öğrendik değişebiliyor bencede çok erken biraz daha bekleseniz daha iyi olur 😊
Aysegulgnc esmerella37 kız benimde içime ilk günden beri erkek doğuyor biliyomusun herseyden önce sağlıklı olsun hepimizin evlatları ama insan merak ediyor iste 🥰😻😻
RUkyb esmerella37 https://www.hizliresim.com/gomk50j Cinsiyeti belli oldu bizim ki son kez bakabilir misiniz 🤭😍😍
Tugceliko-19 esmerella37 değişti mi naptı 😂😂😂 ay dr de anlamadı yandan bakınca kız gibi bacak arasından erkek görünüyor dedi biz de anlamadık valla
Aysegulgnc Melekler12 Ay hadi inşallah ben 3 hafta sonra kontrole gidicem eger söylerse size hemen haber ederim 🥰
Tugceliko-19 Aysegulgnc bana demiş bana 😂 ben ilk 10 haftalıkken atmıştım resim kız dedi 12 haftalık attım erkek görüyorum dedi benimki de inat etti göstermiyor meraktan çatlıycam 😂