Yasemindemirtas Yataktan yada oturdugum yerden kalkarken. Karnım böyle yamuluyo. Biyeri sivriliyo. Sivri bisey oluyo 😒 sizinde oluyo mu öyle ?
Newmom Yasemindemirtas ben yan dönüyorum elimden destek alarak kalkıyorum sırf o rahatsız olmasın diye
Yasemindemirtas Msalbyrk ay aklım cıktı görüncr. Böyle yamuldu. Top gibi karnım normalde sivreldi falan 🤔 dedm noluyo ?
Yasemindemirtas Mgyldrmzclk ay aklım çıktı ya cok korktum. 🤔 karnım yuvarlak kalkarken bi baktım. Yamuldu bi yeri aşaya indi falan sivreldi karnım.
Yasemindemirtas Newmom ben anayamadım yatar pozisyonda da degildim öyle yarı uzanıyodum. 😕 anlayamadım
Yasemindemirtas shtngstr 😂😂 bidaha hayatta kalkmam öyle. Kaplumbag gibi yuvarlana yuvarlana kalkıyodum bos bulundum korktum cvalla
Burcu35 Yasemindemirtas bi yerden destek alarak kalkmamı söyledi doktorum direk kalkmak yok dedi. Ben genelde güldüğümde karnım çok ilginç bi şekilde sivreliyo😂
alperenimmmmm 37 deyim gecen karnima sert bisey kilif gecirmeye calistim bi an unuttum bebek aniden asagiya toplandi ben de o zman cok korkmustum ama ondan sonra her kalktigimda toplaniyor buyudu cunki bebisler
Yasemindemirtas alperenimmmmm bende 31. Haftamdayım. Heralde kalkarken toplandı bi kenara. Diye düşündüm resmen yamuldu karnım
Yasemindemirtas alperenimmmmm bide karnım bi gergin sorma 😒🙄 tam karnımın altı agrıyo. Normal mi bunlar :(
Yasemindemirtas alperenimmmmm karnımın tam altını böyle biraz bastırim parmaklarımla sanki içinde yara var gibi acıyo :(