ayanarta1 Gebelikte Tiroid hormonları yükseliyor. İlk oğlumdada yüksekti ama vermediler şimdi verdiler 6 hafta içindeyiz levetrion en düşükten başladık ama yinede korkuyorum icmezsen kork asıl dediler içenler var mı duyan bilenler??
Betulnnmz ayanarta1 ilk hamileliğimde bende onu kullanmıştım doğumdan sonra da bir süre devam ettim bir sıkıntı olmadı şimdi ikinciye hamileyim bu sefer de düşük çıktı onun için ilaç kullanmaya başladım 24. Haftadan sonra ayda 1 dahiliye takipliyim
Eso66 ayanarta1 aynisini bende iciyorum 6 larla başladım bende şuan 2.45. 25 mg kullandım ben hergün sabah ac karnına
Hillary ayanarta1 hamileleliğim boyu kulkandım şuan 30 günüm var hergün 75mg levitron içiyorum aksatma hergün iç yoksa bebege hasar veriyor.
[silindi] ayanarta1 normalde en ust deger 4,5 ama gebelikte 2,5 altinda isteniyor benim de 3 cikti basladim azalmisti bi ara cok duzensiz ictim saatlerini sonra hemen yukselmis ilacin dozunu artirdilar bence düzenli ayni saatte kullanin hergun
Betulnnmz ayanarta1 benimde şuan sınıra yakın düşük günde yarım hap içiyorum ama sabah aç karına olunca aşırı mide bulantısı yapıyor kan hapı ile birlikte birde 30 haftalık hamileyim hala bulantı çekiyorum çok zor valla sağlıkla kavuşalım inşallah 🌸
09-11-22 Bende kullanıyorum oldukça yüksek çıktı sinirdaydi 6 aydır ilaç kullanıyorum hala devam ediyorum sürekli kontrol altında tutuyoruz icmezsen tehlikeli evet Rabbim sağlık versin bebeklerimize inşallah
Aslibh ayanarta1 ay ben iciyorum .hem de 125 mg hasimato hastasiyim lahanadan uzak dur bol .su ic mutlakaa iyottanda uzak dur sabah ac karnina ic 40 dk sonra kahvalti yap ama saati saatine ic mutlaka
Htc6138 ayanarta1 kullanıyorum canım 25 mg + jodid diye bi iyot ilacı da kullanıyorum ek olarak ilk kan testimde 7.2 çıkmıştı 1 ay sonra 1.8 normal değere döndü içmezsen bebeğin organ gelişimini etkiliyor kullan derim