ozlemkayaa Merhaba bugün kalıcı oje randevum vardı doğuma da 13 günüm var ben normal doğum istiyorum ama genede ne olur ne olmaz diye maniküre gideceğim kişi beni uyardı sezeryan girersen kalıcı oje istemezler diye. Bilginiz var mı hiç başına gelen oldu mu?
Gizzgzz ozlemkayaa sezaryene girerken ojelerini takınılarını çıkarıyorsun söylüyorlar zaten ojelerini takılarını çıkar diye
EsrA566 ozlemkayaa sezeryen de anestezi uzmanı tırnak renginden sorun olup olmadığını kontrol ediyor one yasak o yüzden
bitterciko ozlemkayaa kalıcı geçici komple oje yasak parmakların morarıp morarmadığına bakılıyor ameliyatta
Bet1 ozlemkayaa kalıcı da olsa geçici de olsa hepsi yasak. Sanırım işaret parmakta ki tirnakti onu takip etmesi gerekiyordu anestezi doktorunun
Gizzgzz ozlemkayaa ben de bilmiyordum allahtan öncesinde ne olur ne olmaz diye ojelerimi silmiştim makyaj bile yapmamıştım bebeği kucağıma alıp öprecem diye :)
ozlemkayaa Aecer bunu bende düşünmedim değil ama genede bir şey falan olursa hastanede cinnet geçirmiyim kalıcı okeyi çıkarıcam diye 😅 Doğumdan sonraya erteledim
Nazyapiyo_ya ozlemkayaa ben protez tırnakla girdim sezeryana bana kmse yasak falan demedi sadece piercing ve takılarımı çıkarmıştım