Hmyraltnts ku4iremmmm- Terazi olucak benim minik paşam. Bende terazi burcuyum doğumum doğum günüme denk bile gelebilir😅 varmı aralarında terazi çocuğu olan nasıl oluyorlar kız erkek farklı oluyo ya ondan soruyorum😂
Kubrah Hmyraltnts terazi kadınları anneleri ile anlaşamazlarmış genelde doğru mu acaba 🥰 benim bebeğim de büyük ihtimalle terazi bebeği olacakta net cinsiyet bilmiyorm
Sip85 ku4iremmmm- ya keşke benimki de ikizler yada aslan olsa ama 23 Ağustos yada sonuna denk gelecek. Yüksek ihtimal başak olacak
anapanda12 ku4iremmmm- yengeç yada aslan sanırım … 23 temmuz son gün umarım o gün gelir aslan olur yengeçler çekilecek çile gibi değil (kaynanam yengeç çünkü)
Feyzaclk ku4iremmmm- ya yengeç ya aslan🤷🏻♀️ 25 temmuz dogum birazcık erken gelirse yengec oluyor 22 den sonra gelirse aslan😬
gzmgizem Gününde doğarsa terazi burcu olacak kızım inşallah çok seviyorum o burcu naif ve zeki oluyorlar genelde ama birkaç gün geç doğarsa akrep olacak zor bir burç olduğunu duymuştum akrepin. Eşim ve ben aslan burcuyuz
kbrincehasan Hmyraltnts 20 ekim benim doğum günüm doğum da ekimin son haftalarına denk geliyor bakalım 😅